یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درست میگی تقصیر خودم بوده که اینطور شده از حالا کمتر تشکر میکنم تا بدونه وظیفشه
میدونی بدبختی ما چیه؟فکر میکنیم مردا مثل ماعن باهاشون مهربون برخورد میکنیم به شخصه من یکاری برای یکی کنم طرف ازم تشکر کنه دفعه بعدش دوبرابر بیشتر اون کارو میکنم بعد همین کارو با مردا میکنی هوا برشون میداره
میدونی بدبختی ما چیه؟فکر میکنیم مردا مثل ماعن باهاشون مهربون برخورد میکنیم به شخصه من یکاری برای یکی ...
دقیقاااا بخدا منم همینطور منم وقتی میبینم یکی تشکر میکنه بار بعد بیشتر و بهتر انجام میدم اون کارو ولی شوهرم فکر میکنه لطف بزرگی کرده و هوا برش میداره
افرین به شما دقیقاااا همین کارو میکنم وقتایی که خوشحالم میکنه اصلا دست خودم نیست هی تشکر میکنم هی ذو ...
اره عزیزم حق داشته با خودش گفته این دختر اصلا محبت و احترام ندیده حتما که آنقدر براش جالبه و خوشحاله سعی کن برا خودت همیشه احترام بذاریم اگه برات طلا سنگین خرید یا ماشین خرید اونجا خوشحالی کن و تشکر و بغل نه برا هر چیز کوچیک