2777
2789
عنوان

ببینین خوب گفتم به شوهرم📷بیایین اسکرین شاتشو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقد طولانی بود ک نخوندم..میخام بگم مردا چتای طولانی رو ب  چپشون میگیرن اصن نمیخونن ببینن چی نوشتی..تتوی یک کلام کوبنده حرفتو منتقل کن اونم با پیام اصلا چون لحنتون مشخص نیس..مشکلاتو دلگیری هارو باید رو درو ابراز و انتقال داد و حل کرد

خب درواقع ابراز پشیمونی کرده ازون حرفامن بودم یکم ناز میکردم و مینوستم ولی من انتظار شنیدن این جملات ...

بخاطر یه موضوعی که تو تاپیک قبل گفتم جمعه بحثمون شد 

با هم آشتی کردیم بعد روز زن بهم پول داد بعد شبش من قربون صدقش رفتم 

ولی فرداش باز یاد کارش افتادم و ناراحت شدم و دوباره بحثمون شد 

بخاطر این میگه کودی هستی 

در صورتی که بخاطر کار زشت اون من حالم حالا حالا ها خوب نمیشه و هی یادم میاد ناراحت میشم

اینقد طولانی بود ک نخوندم..میخام بگم مردا چتای طولانی رو ب چپشون میگیرن اصن نمیخونن ببینن چی نوشتی. ...

عادت کرده 

همیشه بحثامون همینطوره 

میخونه مطمئنم 

الان جواب داده بخونین جوابشو بگین من چی بگم بهش

عادت کرده همیشه بحثامون همینطوره میخونه مطمئنم الان جواب داده بخونین جوابشو بگین من چی بگم بهش

چی گفت 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
عح چقدر زشت و بی ادب حالا مگه برد پیت که افتخار کنی میاد دنبالت بگو تو نیای حداقل با اسنپ برمیگردم م ...

خودش می‌دونه اگه نیاد بابام هر کاری داشته باشه می‌ذاره زمین میاد دنبالم 

دیروز هر چی بهش گفتم بابام میاد قبول نکرد به زور خودش اومد

عادت کرده همیشه بحثامون همینطوره میخونه مطمئنم الان جواب داده بخونین جوابشو بگین من چی بگم بهش

من نوشتم ک چی بنویسی

الان دقیقا زمانیه ک فهمیده حرفاش اشتباه بوده

تو هم بنویس با ناز ک من انتظار سنیدن همچین جملاتی از تو نداشتم تو همسرمی،،توقعم ازت بالاس ک جوری حرف بزنی برام سوتفاهم درست نشه،رابطه قشنگمون خراب نشه و ...

گذاشتم صفحه قبله

بگو نمیخواد دیگه بیای دنبالم تا بابام هست به تو نیاز ندارم 

نمیدونم هرچی دوست داری بگو من یه ذره اعصبانی شدم😂😂😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
تازه فرستادم منتظر جوابم

اشتباه میکنید که زیاد تشکر میکنیم من همیشه دو قورت و نیم باقیه مگه چی بشه تشکر کنم ولی شوهرم بی نهایت به حرفم گوش میده و عاشقمه همین باعث شده حرص خانوادش در بیاد حتی همین هفته جاریم بهم گفت واقعا زنی که خرج داره ارج داره تو هر چی بیشتر خرج می‌کنی عزتت هم بیشتره کار خوبی میکنی کاش منم مثل تو بودم توام سعی کن خود خواه باشی چرا مثل ندید بدید ها از هر چیز الکی آنقدر تشکر کردی که شورش در آوردی یارو فکر کرده چه هنری کرده از این ببعد زرنگ باش عزیزم 

اخه تو یه خونه نیستیم عقدیم فعلا

عزیزم لطفا بیشتر کن شناختتو فردا بری زیر یه سقف بخواد سر یه لوبیا و نخودم سرت منت بذاره زندگی برات جهنم میشه 

بعضی کارا وظیفه ی ادمه نه لطف