2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 140 پست
نمیتونم تو روستا پیش پدر شوهر مادر شوهری که زبونشونو متوجه نمیشم حتی فارسی بلد نیستن از طرفی اختلاف ...

بری تو روستا ایندت نابوده ...به هیچ وجه قبول نکن.ایشون از زرنگیشه که قانع نمیشه ...میخواد با این حرفا که دوستم نداری و درکم نمیکنه ببخشید شما رو خر کنه و ببره روستا ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین زندگی تو روستا خیلی خوبه ولی برای کسی که پول داره... اونی که پول نداره باید وایسه تو شهر کار کن ...

اغا ولی من خیلی دوس دارم مرغ و خروس و گربه و لاکپشت و اردک تو حیاط داشته باشم ولی خونه حیاط دار ندارم😍 آها خر و کلاغم که عشقم مخصوصا خر با اون نگاه مظلومش رنگ سفید طوسی.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

فقط لطفاااا اگه با این آدم ازدواج کردی یا هرکی شبیه این آدم فردا نیا بگو چرا خدا منو نمیبینه چرا خدا ی کاری نمیکنه !!! خدا قرار نیست تو هر انتخاب اشتباهی اونم با چشم باز و هشدارای بقیه کردی بیاد جمعش کنه… خودت میمونی و یک عمرررر تاوان انتخاب اشتباهت  … خدا الان تو همین کامنتای این پسته که داره بهت هشدار میده 

من میدونم برام روشنه ک الان نتونه بعدا هم نمیتونهاصلا خانوادم اجازه نمیدن ک بااین شرایط بیاد

خانوادت عاقلن دوستت دارن ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

عزیزم تو ازدواج میکنی که ارامش داشته باشی اگه همین ابتدا سر ساده ترین موضوع هم داره ارامشتو بهم میزنه بدون تعارف بهش بگو تمایل نداری روستا زندگی کنی‌.ی بخشی از زندگی مشترک شما هستی نظر و علاقه ی تو هم مهمه اگه قبول نکرد به نظرم اونه که دوست نداره و باهات نمیسازه نه شما.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

اغا ولی من خیلی دوس دارم مرغ و خروس و گربه و لاکپشت و اردک تو حیاط داشته باشم ولی خونه حیاط دار ندار ...

منم دوست دارم به خدا ولی دلم باید پول باشه که بتونی از این حیوونا برای دل خودمون مراقبت کنیم. اگر بخوایم ازشون درامد داشته باشیم خیلی سخته.. مثلا بری شیر بفروشی 

خدایا😐😂😂😂😂😂😂😂

عاشق حیواناتم بخدا😍

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

واقعا سر این تاپیک دوتا از موهام سفید شد حرف شما خیلی خوب بود

وایییی ببخشید تورو خداااا عزیزم 🥲💗

من از اولم گفتم نه الانم میگم نه فقط انقد عصبانیم نمی‌دونم چطور بهش دلایلم رو بفهمونم که خداروشکر بااین تاپیک متوجه شدم چجوری بهش بگم