2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سویا پروتیین گیاهیه کی گفته ضرر داره؟

چون ترازیخته هست میگن مضره

اونم بنظرم زیاد مصرف بشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من برنج هندی دوست دارم 

چند روز پیش شوهرم رفته بود برنح هندی بگیره فروشنده گفته بود از شما بعیده برنح هندی بحرین 

شوهرم گفته بود برا خودم نمی‌خوام 

کاری کرده شوهرم دیگه روش نمیشه برنج هندی بگیره ازش 

ما هم ایرانی میگیریم هم هندی 

خودم هندی دوست دارم قد میکشه

من برنجای هندی تایلندی و ازاین مدلا اصلاااا نمیتونم بخورم مالستان فارس برنج مخصوص خودمون داریم ک‌بهش میگیم کامفیروزی بهترین برنج ایرانه بنظرمن من نیم دونشو میگیرم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
کاری ب مسخره کردن ندارم.ولی خو برنج کیلوی 30 تومن اگ پلاستیک نیست پس چیه؟!

۳۰ تومن کجا بود؟؟!

کمش الان ۶۰_۷۰ دیگ حداقلشه

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
اصلا کاری به نداری نیست ما از بچگی ماکارونیو با سویا دوست داشتیم داریم از بوی گوشت چرخ کرده بدمون می ...

وای منم

گوشت چرخ کرده داریم ولی اصلا ب ماکارونی نمیزنم چون بوی چربی بدی میگیره

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اتفاقا بحث مسخره کردن بوده

من نمی‌دونم اصلا تاپیک کجا بوده 

ولی هرکس میگه پاکستانی و هندی بده بخاطر سلامتیه 

کاش یک روزی همه مردم بتونن برنج اعلا ایرانی بگیرن🙏🏻

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

سویا پروتیین گیاهیه کی گفته ضرر داره؟

به خاطر تراریختگی میگن

و سویا سرشار از هورمون های زنانه ست اقایون نباید زیاد بخورن دلیل اینکه الان مردا خیلی سوسول و مامانی شدن همین مصرف بی جای مرغ و سویا و ...هست

کاری ندارم ب اونایی ک مسخره میکنن ولی بجای برنجای اشغال هندی و پاکستانی برنج نیم دونه یا برنج عنبربو ...

حتی لاشه ایرانی هم میشه بخرن

کیلویی 45

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴