2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 140 پست
برنح ایرانی که اصلا خورده نمیشه الکی اب حروم میکنن فقط نه قد میکشه شکلشم یه جوریه چاقه

شما برنج طارم اصل استفاده کردی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
برنجای دانه بلند هندی اصل باشه بپزی مشخصه عطرش خوبه خوش پختم هست. اما اگه کارخونه ای باشه(اکثر برن ...

اولین باره میشنوم.چی بگم.مثل جنس چینی که اسمش بد در رفته.از بس میرن به جا جنس خوب آشغلا رو میارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا همه بحث پول نیس گفتم معمولا سمتای چند برنج هر چقدر دانه بلند تر باشه بهتره دوست داریم. من برنج ایرانیو هر جور بپزم باز یکم شفته مانند میشه  عطرش خوبه! اما دوست ندارم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

ما با جاریم حرف می‌زدیم گفتیم گوشت برزیلی گرفتیم چرخ کردیم گفت خوب نیست از سویا فقط بهتره ایشون خودشون شوهرش پولداره حق داره بگه ما که مثل اون پولدار نیستیم خوبه برامون🤣

🌸🌸
کاری ب مسخره کردن ندارم.ولی خو برنج کیلوی 30 تومن اگ پلاستیک نیست پس چیه؟!

مثل اینکه از شرایط ایران باخبر نیستید! 

اولا که برنج وارداتی با ارز یارانه‌ای وارد می‌شه به قصد تنظیم بازار و بهره‌مندی اقشار آسیب‌پذیر از کالای اساسی و قیمتش رو باید در ضریب نسبت دلار یارانه‌ای به قیمت روز دلار کنید تا قیمت واقعی‌اش در بیاد.

در ثانی قیمت جهانی برنج مثل ایران نیست و تولید فراوانه و بازار رقابتی و قیمت برنج در ایران مثل خیلی چیزهای دیگه در اثر سوء استفاده و انحصار و سودجویی بیش از قیمت جهانی‌شه...

همین طور چای. مثلاً مرغوب‌ترین چای‌های جهان قیمت فله جهانی‌ش حدود ۷ دلار برای هر کیلوگرمه اما اینجا چای بی کیفیت خارجی با بسته ۴۵۰ گرمی به قیمت ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌ره! یعنی تقریبا دو برابر قیمت فله مرغوب‌ترین انواع چای در جهان! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خب اگر ۶۰ ۷۰ تومنه چرا عنبربو و کامفیروزی جاش نمیگیرن؟ واقعا سوال شد برامچون هندی نه مزه داره نه عطر

کامفیروز اینجا۱۳۰

عنبربو هم ۱۰۰

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
(پیام بعدی‌تون رو نشد ریپلای کنم. این جواب اونه.)ما هم برنج ایرانی به ذائقه‌مون سازگارتره منتهی اینک ...

بله در اینکه تو کشور ما استاندارد ها رعایت نمیشه و کلا تمام میوه ها و صیفی جات ما سم و کود داره که شکی نیست

ولی واقعا برنجی که هیییییچ عطر و طعمی نداره و معلوم نیست تو چه شرایطی تولید میشه قطعا با ذائقه ی ما جور نیست

برنج ایرانی هم برای خریدش باید طرفو بشناسین

من خودم شمالم اینجا کسی از حد استانداردش بیشتر از سم و کود استفاده نمیکنه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چرا اتفاقا هندی اصل باشه طعمش بوش عالیه

شاید نمیدونم

من هر مجلس یا رستورانی قبلا هندی خوردم بوی کاه میداد و سر معده میموند

ولی واقعا ایرانی قابل قیاس نیست

برنج و خاویار و زعفران ایران در هیچ جای دنیا مشابهش نیست به خاطر همینه بیشتر محصولاتمون با این که حجم زیاد مثل هند و پاکستان تولید نمیکنیم؛ با این حال صادرات میشه

من برنجای هندی تایلندی و ازاین مدلا اصلاااا نمیتونم بخورم مالستان فارس برنج مخصوص خودمون داریم ک‌بهش ...

من یبار مهمون ی خانواده در استان فارس بودم و از این برنج خوردم

واااقعا حرف نداره

عطر و طعمش عالیه

تهدیگش مزه بهشت میده

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
مثل اینکه از شرایط ایران باخبر نیستید! اولا که برنج وارداتی با ارز یارانه‌ای وارد می‌شه به قصد تنظیم ...

ولی به نظر من انقدر کار کشاورزی سخته که قیمتش باید بالاتر باشه

من همیشه میگم که کشاورز بیچاره داره مفت برنج هاشو میفروشه واقعا 

قیمت برنج در برابر اقلام دیگه واقعا پایینه