2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 140 پست
[QUOTE=365651829]هند و تایلند در بازار جهانی برنج بیشترین سهم از بازار رو دارند و برنج ایرانی به دلی ...

به خاطر عرضه و تقاضا است...

مردم ایران برنج ایرانی رو بیشتر دوست دارند، مقدارش هم محدوده و متقاضی زیاد پس جا برای قیمت بالا دادن داره...

حکایت خیلی کالاهای بی کیفیت دیگه که در کشور ما گرونه هم همینه...

خیلی از میوه‌های ما تو کشورهای دیگه هیچ خریداری نداره اما تو ایران به گرانترین قیمت‌ها فروش می‌ره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
پس چرا چای ایرانی خوش طعم ندیدم ؟؟،هروی چای ایرانی دیدم طعم گس داره و بوش زیادی تیزهفکر کنم ایرانی خ ...

همسر منم می گه مضره چای ایرانی درست کن

می گم بابا ایرانی بوی کاه میده

حالا هر چی هل و دارچین هم میزنی بوی کاهش میزنه بیرون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا چای ایرانی خوش طعم ندیدم ؟؟،هروی چای ایرانی دیدم طعم گس داره و بوش زیادی تیزهفکر کنم ایرانی خ ...

اینو منم باهات موافقم جدیدا هر چی چایی میخرم طبع دل نیست اون کیفیت و ک باید داشته باشه نداره

عزیزم بحث ضررشههم سویا ضرر داره هم برنج هندی

(پیام بعدی‌تون رو نشد ریپلای کنم. این جواب اونه.)

ما هم برنج ایرانی به ذائقه‌مون سازگارتره منتهی اینکه از خوردن برنج ایرانی بیشتر لذت می‌بریم و عطر و طعمش برامون خوشاینده لزومی بر سلامت بیشترش نیست!

متاسفانه دانش و استاندارد کشاورزی‌مون پایینه و خیلی دیگه از محصولات کشاورزی‌مون هم تو فرایند صادرات برگشت می‌خوردند یا معدوم می‌شن... همین یکسال پیش محموله بزرگی از میوه ایرانی رو روسیه معدوم کرد.

نوع برنج و نوع خشک کردن و فرآوری برنج اونها متفاوته و از قضا عموم مردم جهان تو پخت برنجشون که فضای غالب هم نیست به نحوی متفاوت با ما عمل می‌کنند.

این نکته رو هم بدونید بد نیست که برنج بومی خود ایران نیست و در گذشته‌های دور تحت تاثیر تجارت با شرق آسیا و رفت و آمد از جاده ابریشم از سمت چین وارد ایران شده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بحث مسخره کردن نیست بحث سلامینه 

سویا هیچی

ولی برنج هندی پاکستانی واقعا مضره 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

ولی ماکارونی با سویا خوشمزه تر از گوشته😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بله. 

ما هم طعم چای مرغوب خارجی رو بیشتر دوست داریم و اگر چای دارجیلینگ مرغوب آسام در دسترس باشه برامون ارجحه اما چای ایرانی از بعد سلامتی وضعیتش بهتره.

بعد هم موقع دم کردن چای ایرانی مقدار چای بیشتری باید بریزید و آب کمتر. بگذارید زمان قابل توجهی با حرارت کم دم بکشه و یکی دو تا دونه هل هم درش خرد کنید و بریزید، طعمش خوشایند می‌‌شه. خصوصا برای چای عصرانه. (من برای چای صبحانه و خصوصا چای شیرین چای ایرانی رو نمی‌پسندم.)

بحث مسخره کردن نیست بحث سلامینه سویا هیچیولی برنج هندی پاکستانی واقعا مضره

خب ضرر داره خودمون نمیخریم بخوریم.

کسی که میخره شاید دلیلی داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چای دانیال بخر کیلویی500تومن اما عالیع

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚