2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 140 پست
والا شوهر اینبار برنج ایرانی خرید من اصلا دوست ندارم فقط برا کته اینا خوبه من عاشق دانه بلندم

😐😐😐😐🤦🏽‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ ضرر سویا چیه.؟من دوسش دارم

تراریخته هست عزیزم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
عزیزم بحث ضررشههم سویا ضرر داره هم برنج هندی

هند و تایلند در بازار جهانی برنج بیشترین سهم از بازار رو دارند و برنج ایرانی به دلیل نداشتن استانداردهای سلامت و بهداشت و استفاده از کود و ترکیبات آلوده در تولید، مجالی برای صادرات نداره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
هند و تایلند در بازار جهانی برنج بیشترین سهم از بازار رو دارند و برنج ایرانی به دلیل نداشتن استاندار ...

آها شما میفرمایید برنج هندی که معلوم نیست اصلا از جنس چیه با کیفیت تر و بهتر از برنج ایرانیه؟🤣🤣🤣🤣

ما بهترین برنج خودمون میکاریم ولی زیاد استفاده نمیکنیم

بیشترمون هندی میخریم

سلیقه ای هست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کاری ب مسخره کردن ندارم.ولی خو برنج کیلوی 30 تومن اگ پلاستیک نیست پس چیه؟!

الیاف مصنوعی که داخل متکا استفاده میشه رو با نشاسته قاطی میکنن.دیدین موقع دم کشیدن بوی بدی پخش میشه.همشون هم یه دست یه شکل و اندازه.لا مصب هر چی میخوری سیر نمیشی باید نان باهاش باشه یا مرغ و گوشت که سیر بشی.یه بچه هم میتونن درست کنه.شفته نمیشه.من تازه وارد بازار شد خیلی مصرف داشتم.مامانم بنده خدا با همین برنج هندی قند خون گرفت.حرف زیاده.و شخصی هست کی چی میخوره.ولی خودم موقع خوردن برنج هندی دست و پام گر میگیره حالم بد میشه.عین لامپی که خاموش روشن کنی میشم🤣بحث ارزانی و نداشتن برنج شمال یه طرف.خوب برنج طبیعی عنبر بو هم هست.یا کلی برنج دیگه طبیعی.طبیعی چهار تا شکسته داره.بعضیا شون یه خط جزیی قرمز کنار دانه برنجه.یا اتفاقی سبوس برنجی داخلش افتاده.موقع شستن آب برنج تیره هست.اینا همه نشونه طبیعی.دور از جون برنج هندی برای بدن ضرر داره.والا من ایرانی ام برنج ایرانی خودمون قبول دارم.اگه هم بحث پول هست.برای خودتان ایرانی.برای مهمان هندی.

الیاف مصنوعی که داخل متکا استفاده میشه رو با نشاسته قاطی میکنن.دیدین موقع دم کشیدن بوی بدی پخش میشه. ...

عزمزمه هرچیزی رو بیش از اندازه بخوری ضرر داره تو برنج ایرانیم زیاد بخوری قندت میره بالا. ولی قبول دارم برنج ایرانی یذره بخوری سیر میشی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
حتی چای هند خیلی خوش طعم تر از چای ایرانی هست

اتفاقا در مورد چای، چای ایران به لحاظ سلامتی وضعش بهتره.

و فرآوری شیمیایی و اسانس‌های مضر که برای طعم‌دار کردن اضافه می‌کنند کمتر در ایران به کار می‌ره. ضمن اینکه بهداشت تو کارخانه‌های چای ایران خیلی بیشتر مراعات می‌شه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اتفاقا در مورد چای، چای ایران به لحاظ سلامتی وضعش بهتره.و فرآوری شیمیایی و اسانس‌های مضر که برای طعم ...

عزمزمه اون عطری که به چای اضافه میکنن یه گیاه عطر داره

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....