2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 140 پست
من یبار مهمون ی خانواده در استان فارس بودم و از این برنج خوردمواااقعا حرف ندارهعطر و طعمش عالیهتهدیگ ...

نوش‌ جونت عزیزممممم... اره واقعا برنج کامفیروزی عالیه ولی گرووون

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
شاید نمیدونممن هر مجلس یا رستورانی قبلا هندی خوردم بوی کاه میداد و سر معده میموندولی واقعا ایرانی قا ...

ولی برنجای ایرانی الانم مثل قدیم نیست.

قدیما می‌پخت بوش تو کل کوچه پخش می‌شد آلان یا بو ندارن یا  یا بزور یکم بو دارن طعم خاصیم ندارن.  عموم اینا هم شمالی برنج میکارن هم از اونا آوردیم باز بو زیادی نداشت هم انواع کیسه‌ ای !

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هفته پیش تو هایپرمی عنبربو رو ۸۰ دیدم باز بیشتر بگرد فکر نکنم قیمت واقعیش ۱۰۰ باشه گرون فروشی میک ...

من از اون مدل ی کیسه خریدم

میپزی ی بوی بدی داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
ولی به نظر من انقدر کار کشاورزی سخته که قیمتش باید بالاتر باشهمن همیشه میگم که کشاورز بیچاره داره مف ...

قیمت برنج و محصولات کشاورزی نباید بالا بره.

باید سود حاصل از فروش محصولات بین عواملی که در فرایند تولید تا فروش سهم دارند به عدالت تقسیم بشه.

این‌جا جونش رو کشاورز می‌کنه و دلال و حق‌العمل‌کاری مفت ازش برمی‌داره و چند برابر قیمت خرید می‌فروشه...

خرده فروش هم دوباره کلی سود می‌کشه و به دست خریدار جزء می‌رسونه و این وسط سهم اونکه از همه بیشتر محقه کمترینه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
نوش‌ جونت عزیزممممم... اره واقعا برنج کامفیروزی عالیه ولی گرووون

مرسی گلم

بله

حتی اون خانواده گفتن ما خودمون کشت میکنیم و چیزی قاطیش نداره ولی بخواد تهران برسه کلی تغییر داخلش رخ میده ک اینجور کیفیتی براش نمیمونه

عید پارسال گفتن کیلویی 100 میفروشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من هفته پیش تو هایپرمی عنبربو رو ۸۰ دیدم باز بیشتر بگرد فکر نکنم قیمت واقعیش ۱۰۰ باشه گرون فروشی میک ...

منم دیروز هایپر بودم برنج ایرانی زیر۱۰۰ نبود. 

خرده و نیم دانه ۶۰۰ و ۵۰۰ بود 

ترجیح دادم کمتر ولی باکیفیت بخرم یه مقدار نیم دانه خریدم یه مقدار هم هاشمی

بر باعث و بانیش لعنت سفره هامون روز به روز داره کوچیکتر میشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ایرانیاشم الان قاطی دارن اکثرا اصل نیستن مگر مستقیم بری از سر زمین بخری

متاسفانه اره

شکل برنج ها که یکی بود ولی مزش خیلی بد

موندم چجور بپزم ب دل بشینه تمومش کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دیروز هایپر بودم برنج ایرانی زیر۱۰۰ نبود. خرده و نیم دانه ۶۰۰ و ۵۰۰ بود ترجیح دادم کمتر ولی باکی ...

نیم دانه هاشمی خریدی؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی به نظر من انقدر کار کشاورزی سخته که قیمتش باید بالاتر باشهمن همیشه میگم که کشاورز بیچاره داره مف ...

اتفاقا محصولات کشاورزی قیمتش بی رویه بالاس از میوه و سیفی جان تا برنج ..میوه کیلو  6070هزارتومن آرزونه یا برنج کیلو100تومن تازه بهترین کیفیتشو صادر میکنن اشغال ته مونده هارو توبازار پخش میکنن از اون طرف برای صادرات بی حد اب زیادی مصرف میکنن ک باعث کم آبی شده و...

مرسی گلمبلهحتی اون خانواده گفتن ما خودمون کشت میکنیم و چیزی قاطیش نداره ولی بخواد تهران برسه کلی تغی ...

اره درست میگه مام خودمون مستقیم می‌خریم ولی نیم دونه شو هم بصرف تره هم خودموشوهرم نیم دونه و نرم دوست داریم

سعی کنید تا جایی که ممکنه برنج خارجی (هندی و پاکستانی) نخوریدمیتونید غذاهای نونی بیشتر نصرف کنید تا ...

من نیم دانه عنبر بو میگیرم عالیه کیلو ۴۰ هزار تومن شده الان ،خیلی سبکه معده هم اذیت نمیکنه 

اره درست میگه مام خودمون مستقیم می‌خریم ولی نیم دونه شو هم بصرف تره هم خودموشوهرم نیم دونه و نرم دوس ...

کاش نیم دونه اش اینجا بود میخریدیم

مزش از یادم نمیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40