کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قیمت برنج و محصولات کشاورزی نباید بالا بره.باید سود حاصل از فروش محصولات بین عواملی که در فرایند تول ...
بله درسته
از کشاورز مستقیم بخرین خیلی خیلی به صرفه تر هست و دست کلی دلال این وسط قطع میشه
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اتفاقا محصولات کشاورزی قیمتش بی رویه بالاس از میوه و سیفی جان تا برنج ..میوه کیلو 6070هزارتومن آرزو ...
شما اگر ببینی کشاورز چه زحمتی میکشه
اینجا سود فقط دلال میبره و برای کشاورز فقط خستگی میمونه
من خودم امسال مستقیم از مشاور بهترین برنج خریدم کیلویی ۸۰
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بله درستهاز کشاورز مستقیم بخرین خیلی خیلی به صرفه تر هست و دست کلی دلال این وسط قطع میشه
این طور هم نیست.
دیگه گذشت دورهای که ملت بیخبر بودن چی چنده و مفت مالشون رو میدادند بره...
اگر ارزون به عمده فروش میدن دلیلش اینه خودشون توان و مشتری کافی برای فروش همه برنجشون رو ندارند.
مشتری گیر بیارند فوقش یک درصد جزئی از قیمت روز برنج که با یک جستجوی ساده متوجهش میشن عرضه کنند. چه بسا طرف رو پولدار و تهرانی و... ببینن گرونتر هم بدن.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
اینو منم باهات موافقم جدیدا هر چی چایی میخرم طبع دل نیست اون کیفیت و ک باید داشته باشه نداره
فک کنم همون چند تن چای دبش که اختلاس کردن داشت می گندید قالب کردن به ملت 😂😂😂
هر چایی می گیری مزه قبلو نمیده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
این طور هم نیست.دیگه گذشت دورهای که ملت بیخبر بودن چی چنده و مفت مالشون رو میدادند بره...اگر ارزو ...
دقیقا
ما زعفرون از خود کشاورز میخریم
از زعفرون سحرخیز شعبه سعادت اباد گرون تره
تازه سحر خیز مثقالش کامله
مال این ۴ گرمه خورده ش رو نداره
یعنی نمی گه این مغازه داره این قیمت میده ۵ دست چرخیده
تو که داری مستقیم میفروشی خزار تومن کم کن حداقل
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
این طور هم نیست.دیگه گذشت دورهای که ملت بیخبر بودن چی چنده و مفت مالشون رو میدادند بره...اگر ارزو ...
عزیزم دیگه گرونتر از ۱۲۰ میخرین کیلویی؟
واقعا این قیمت اصلا به زحمتش نمی ارزه
طرف سالی صد کیلو برنج مصرف کنه میشه سالی دوازده میلیون
این در برابر خرج و مخارج خورد و خوراک دیگه در سال پولی نیست واقعا