یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
الان باردارید؟من با کالری شماری و ورزش خیلی زود میتونم وزنمو پایین بیارم به نظرم بهترین روش هست.اگه ...
بله بعد بارداریم باید کم کنم
دیگه بر نمیگرده یا یهو چاق شم ؟
کالری شمار چه برنامه ای خوبه
فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
بله بعد بارداریم باید کم کنمدیگه بر نمیگرده یا یهو چاق شم ؟کالری شمار چه برنامه ای خوبه
مبارکه عزیزم انشالا قدمش خوش باشه...
نه اگه بازم رعایت کنی برنمیگرده.مثلا من واسه ثابت موندن وزنم میتونم ۱۹۰۰کالری بخورم اگه زیاد تر از این بخورم چاق میشم و اگه کمتر بخورم لاغر.الان من ۱۱۰۰تا میخورم که لاغر بشم .من با مانکن راحت ترم
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم