2777
2789
ممنون عزیزمخیلی صبر کردم که به دعوا نرسه شکایت نکنم ولی حالیشون نشد خیلی بی پول بودم انقدر اصرار کرد ...

تازه با درصد سودش تو این چند مدت مجبورش میکنن بهت بده 

به اضافه بیمه و تمام مزایا از قبیل بن و سنوات و اضافه کاری و عیدی و حق مسکن و... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه با درصد سودش تو این چند مدت مجبورش میکنن بهت بده به اضافه بیمه و تمام مزایا از قبیل بن و سنوات ...

تموم این چیزا رو بنویس تو شکایت که بهت بدن این مزایا و عیدی اینا رو 

اگه متاهلی حق عاعله مندی هم بهت میدن

اره متاهلم

الان تو سامانه اداره کار ثبت کردم شکایتو همه چیزم گفتم 

الان چی‌میشه میگن بریم دادگاه وقت رسیدگی میدن؟

بعد تو نت نوشته یود که حقوقمو ندادن شکایت کردم اداره کار منو محکوم کرده 

مگه میشه حقوقمو ندادن من محکوم یشم؟

اگه متاهلی حق عاعله مندی هم بهت میدن

من یک گوشیم از شرکت دستم بود که رسید دادم بهشون 

بعد اخر کار داشتم میرفتم گوشیو پس دادم 

گفتن رسید نیستو اینا بهم ندادن 

میترسم بره الان بگه این دزدی کرده پاپوش دریت کنه

میتونه؟

اره متاهلمالان تو سامانه اداره کار ثبت کردم شکایتو همه چیزم گفتم الان چی‌میشه میگن بریم دادگاه وقت ر ...

ببین کاری اصلا به دادگاه نداره تو. همون اداره کار تموم مراحل پیش میره 

بعد از شکایت شاید 1سال طول بکشه این مراحل که تصمیم نهایی مشخص بشه معمولا همین قدر تایم میبره 

و این که اداره کار همیشه طرف کارگره 

اصلا تو محکوم نمیشی و رای قطعا به نفع تو صادر میشه 

اولین جلسه رسیدگی رو بهت اعلام میکنن با پیامک ملی خودتم تو قسمت تاریخچه فعالیت های سایت مرتب هر چند وقت یه بار چک کن چون ممکنه ازت مدارک بخواد یا پیامک بر هر دلیلی برات نیومده باشه 

برو اونجا قشنگ سفت و محکم بگو اینا پولمو ندادن اذیتم کردن و... که رئیس هیئت تشخیص بفهمه الکی نمیگی و نیومده الکی شکایت کنی 

برا اون گوشیم که میگی بگو من تحویل دادم با قاطعیت حتی میتونی از بارزش اداره کار ه تو مراحل بعدی باهاش آشنا میشی و میاد محل کارت کمک بگیری و تموم سوالاتو ازش بپرسی