2777
2789
عنوان

دخترم اینجوری زدم عذاب وجدانمو کجا ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا یجوری رفتار میکنن انگار تو فیلما زندگی میکنن

من خودم مخالف تنبیه بدنی ام فرقی ام نمیکنه کجا باشه

با حرف زدن نمیشه جلوی بچه ۵ساله رو گرفت میگه مدام بچه گاز میگیره بیای هزارتا تنبیه ام کنی داد بزنی فایده نداره چون شلوغه تو سرش مونده مطمئنا هیچکدوم از ماهم به اندازه مادر خودش دلسوزش نیستیم که جبهه بگیریم.

حرفم اینه بچه ای که به دیگران صدمه میزنه کتک بزنی بدتر میشه حرف و تنبیه ام کنی گوش نمیده.

بهتره ببریش پیش مشاور کودک بزرگ شد بدتر نشه.

هر کی هر چی میخواد بگه ولی خیلییییییییییی ازت بدم میاد

خدا اینو امانت داده دستت 

کنترل رو اعصابت نداری بچه نیار

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
نه زیاد نمیزدمش از بچگی عادت به گاز گرفتن داره شدید گاز میگیره دستام پر از جای گازاشه حالا من تحمل ...

درسته.

ولی خیلی قاطع باهاش برخورد کن.بعدم ببرش پیش روانشناس.نباید بچه ی ۵ ساله گاز بگیره 

من بدتر زدم جوری دخترم کبود شده چندین بار😭😭😭😭 خدا از باعث بانیش نگذره که منو ب این حال رسونده که ...

باعث و باانی چه صیغه ایه؟ خوشت میاد یکی حرصشو سرت خالی کنه آخرش بگه باعث و بانیشو خدا لعنت کنه؟ چیزی از دردت کم میشه؟ 

عزیزم هم نظر نیستیم ادامه ندیم بهتره من نظرم هموووونه بد زده اشتباه کرده زده بد جاییم زده 🙂

بنده خدا گفت میخواستم بزنم توی باسنش جاخالی داده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

مامانا همتون همینید یکمم که بزرگ بشه با زبونتون جوری بچتونو خورد میکنید که فقط باید تا قلبش باشید بفهمید چه حالی دارهه

هیچوقت این حرکتاتون از ذهن هیچکدوم پاک نمیشععههه

بیکاره بی آرررر😁

خب بچه کاربدی کرده و بعد ازتذکری که بهش دادی دوباره تکرارکرده قطعا باید تنبیه میشد ولی نه تنبیه بدنی،اینم اضاف کنم ک اون لحظه شما کنترل خشم نداشتی وبازم طبیعیه،حرص نخور و باجدیت بهش تذکربده 

عزیزم حالا اینکارو کردی و ناراحتم هستی.چرا اینجا میگی؟که بیان بدتر بهت حس عذاب وجدان بدن؟به جاش سعی کن روی اعصابت کنی ...کنترل خشم داشته باشی

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
وقتی اعصاب بچه ندارین بطفا بچه نیارید!

میدونی چیه اول اوکیم خیلی اعصابو حوصله داریم ولی ب دنیا که میاد شیر خوردنش نق زدنش دلدرداش بی خوابیاش کار عقب افتاده خونه.شام ونهار نداشتن این چیزا اعصاب نمیزاره دیگه این کاسه صبره دیگه لبریز میشه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

باعث و باانی چه صیغه ایه؟ خوشت میاد یکی حرصشو سرت خالی کنه آخرش بگه باعث و بانیشو خدا لعنت کنه؟ چیزی ...

با شوهرم خییلی مشکل داریم خیلی زن عصبی شدم اون منو تبدیل ب این حال کرده با بی توجهی هاش بداخلاقی هاش پس باعثش کیه

بنده خدا گفت میخواستم بزنم توی باسنش جاخالی داده

باید حواسش باشه دیگ بعضی وقتا اتفاقی میفته نمیشه جبرانش کرد بچه ها بدنشون ضعیفه 

بچه خودشه خدایی نکرده طوریم بشه عذابشو خودش میکشه ن من ن بقیه  چون رو بچه ها حساسم عصبی شدم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)