2777
2789
خب الان تا یخ تولد بگم شما بجام کارت بکشی میشه؟

باید روز تولدت باشه و خودت کارت ها رو انقدر بر بزنی تا انرژی ات بگیره و بعدش کارت بکشی ۱۲ تا یا ۳۶ تا 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش جذابیت داری ولی رقیب هم داری. ذهنش بیشتر پیشه رقیبه تا شما.فوژان مریض میشه؟

به نظرت رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ 

تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟

چجوری میتونم اعتمادش رو جلب کنم ؟

از چجور دخترایی خوشش میاد ؟

چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟

الان با کسی هست ؟ 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

به نظرت رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟چج ...

بیشتر طرف رقیبه گلم تا شما.

در مورد رابطه، از نظر مالی و شرایطت چطوره؟ اگه خوبه میاد برای رابطه

فوژان مریض میشه؟

بیشتر طرف رقیبه گلم تا شما.در مورد رابطه، از نظر مالی و شرایطت چطوره؟ اگه خوبه میاد برای رابطهفوژان ...

یه عدد بگو به تعدادش بشمارم یه کارت بکشم 

فقط انرژی بگیر 

چرا از این معذرت میخای؟؟داره همش بهت توهین میکنه ت معذرت خواهی میکنی؟این یه موجوده عقده ایه عصبیه شم ...

بیشتر از همه تو عقده‌ای که اومدی تاپیک من. ببین عقده سر تا پاتو برداشته که اومدی تاپیک من گمشو بیرون

بیشتر طرف رقیبه گلم تا شما.در مورد رابطه، از نظر مالی و شرایطت چطوره؟ اگه خوبه میاد برای رابطهفوژان ...

ببین اگر بحواهی از کارما بپرسی آره 

اصلا وقتی اسم فوژان رو گفتی یه صفحه سرمه ای خاکستری مشکی جلوی چشم اومد (اینو جدی میگم)

من حس ششم نیستم ولی انرژی افراد رو خیلی سریع دریافت میکنم 

گمشو بیرون

بابا اینا رو ول کن یه عدد بگو 🤦🏻‍♀️🤣

بشمارم کارت بکشم ببینم این فوژان چی میشه 

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

از نظر ظاهری فوژان اصلا قشنگ نیست با دعا و جادو و جنبل ازدواج کرد زندگیش هم پر مشکله خانواده‌ی پسر هم اصلا راضی نمیشدن به هیچ عنوان. از خود راضی و عوضی تشریف داره فوژان. از کارایی که میکنه هیچ به نظرم پشیمونی نداره فقط از راه کثافت کاری پول میگیره

باید روز تولدت باشه و خودت کارت ها رو انقدر بر بزنی تا انرژی ات بگیره و بعدش کارت بکشی ۱۲ تا یا ۳۶ ت ...

اهان خب باشه عزیزم☹️

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹