2777
2789
اهان خب باشه عزیزم☹️

ناراحت نشو 

از ۱ تا ۴ یه عدد بگو 

فقط میتونم ماه تولدش بگم 🙂

ولی میدونی که اینا فاال احساسی است و چون خودت نمیگیری شاید درست نباشه ممکن است انرژی و کارما تغییر کنه ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟به نظرت اون لحظه ا ...

از نظر رفتاری چشم و هم چشمی داره و به نظرم تو کاراش بعضی موقع‌ها دو دل میشه جوری که می‌ترسه ادامه بده.

از نظر رفیق بازی نه. به نظر میاد شخصیت درونگرایی داره.

اون لحظه‌ای که اونجا بود بله دیده ولی چیزی به روی خودش نمیاره اصلا

از نظر رفتاری چشم و هم چشمی داره و به نظرم تو کاراش بعضی موقع‌ها دو دل میشه جوری که می‌ترسه ادامه بد ...

به نظرت تهش به هم می رسیم ؟ 

من برای حرف زدن پا پیش میزارم یا خودش ؟

میتونم جذبش کنم ؟

از ظاهرش چی حس میکنی ؟ 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

۲۴

ببین این اومد برات :

غم و غصه های تو تمام میشه و مشکلاتت حل میشه و به یه موقعیت بهتر تو زندگی ات میرسی ...

برای فوژان یه کارت خطر یهویی و اتفاق خطرناک افتاد ...

اینکه از کائنات ضربه میخوره و رو برگرداندن بقیه و کائنات ازش ...

در یک موقعیت خطرناک و منفی قرار میگیره شاید همان بیماری باشه 

ببین این اومد برات :غم و غصه های تو تمام میشه و مشکلاتت حل میشه و به یه موقعیت بهتر تو زندگی ات میرس ...

برای منم میشه بگیرید 

کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
به نظرت تهش به هم می رسیم ؟ من برای حرف زدن پا پیش میزارم یا خودش ؟میتونم جذبش کنم ؟از ظاهرش چی حس م ...

ته داستان متاسفانه اتفاقی که بهم رسیدن نباشه چون همه چی خنثی ست. اون آقا میخواد پیشنهاد بده ولی نمیدونه چطوری بیاد حرفشو بزنه یه جورایی مسیر براش باز نیست بیشتر سمت رقیبه تا شما. فعلا خبری نیست عزیزم