2777
2789
اتفاقا با منفعت طلبا اونایی که خودشو میزنن به کوچه علی چپ همینجوری باید صحبت کرد

معذرت میخوام من ندیدم منفعت طلبم نیستم  دیدم بقیه گذاشتن فکر کردم جواب میدید پیامای خودتون برام نیومده بود 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشکلی داره که گره از مشکلش باز میشه و یه سری افکار بیهوده و پوچ داره به نظر میرسه بی‌دلیل نگرانه یه حس خوب و معنوی به سراغش میاد و طی یک ملاقات یا جلسه یا... درمورد موضوعی خاص صحبت میکنن که اون هم نتیجه خوبی داره و طی اون اتفاق در امنیت و رفاه و آسایش روانی و مالی قرار میگیره و به آرامش درونی میرسه و نگرانی هایی که داشته تمام میشه 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

معذرت میخوام من ندیدم منفعت طلبم نیستم دیدم بقیه گذاشتن فکر کردم جواب میدید پیامای خودتون برام نیوم ...

چرا از این معذرت میخای؟؟داره همش بهت توهین میکنه ت معذرت خواهی میکنی؟این یه موجوده عقده ایه عصبیه شما خیلی خانومانه معذرت خواستی این باز عقده پراکنی میکنه یه حس شیشم داره اونم معلوم نیس راسته یا دروغ فکر کرده خداس😐😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
یه مشکلی داره که گره از مشکلش باز میشه و یه سری افکار بیهوده و پوچ داره به نظر میرسه بی‌دلیل نگرانه ...

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

چرا از این معذرت میخای؟؟داره همش بهت توهین میکنه ت معذرت خواهی میکنی؟این یه موجوده عقده ایه عصبیه شم ...

من ندیدم پیامشو بخاطر همین نمیخواستم ناراحت باشه احساس بدی بهم دست داد که گفته بود جواب نمیدم من سوال پرسیدم مهم نیست ادما با حرف زدنشون شخصیتشون مشخص میکنن😊❤️

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
یه مشکلی داره که گره از مشکلش باز میشه و یه سری افکار بیهوده و پوچ داره به نظر میرسه بی‌دلیل نگرانه ...

چطوریه که این خانم با دعانویسی زندگی منو داغون کرده با اون فامیل فاسدش بره راحت در امینت و آسایش و رفاه باشه ولی من الان مشکوک به سرطانم. من از خدا نمیگذرم خدا رو حلال نمیکنم اگه بلایی که سر من این خونواده‌ی فاسد آورده سر خود فوژان نیاد

من ندیدم پیامشو بخاطر همین نمیخواستم ناراحت باشه احساس بدی بهم دست داد که گفته بود جواب نمیدم من سوا ...

👌❤

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ببین من با تاروووت میگم ؛ تو قضیه های احساسی باید خودت نیت کنی و بر بزنی و کارت بکشی ...بعد مدل فاال ...

خب الان تا یخ تولد بگم شما بجام کارت بکشی میشه؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

سوال داری بپرس

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید د ...

براش جذابیت داری ولی رقیب هم داری. 

ذهنش بیشتر پیشه رقیبه تا شما.

فوژان مریض میشه؟