2777
2789
وای خدا بشدت تنبل شدم اصن نمیتونم کار کنم

خودت خسته نمیشی؟ من هیچوقت از زندگیم بیکار نبودم دانشجو و شاغل بودم بعدم سرکار میرفتم یه روز تعطیل بیشتر می‌خوابیدم از خودم بدم میومد. نمیخوای کنکور بدی؟ چرا سرکار نمیری؟ این زندگی کسالت بار افسردت میکنه. تو کارای خونه کمک مادرت باش هم یاد میگیری هم یه باری از رو دوش مامانت برمیداری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب قران تو هم مثل منی منم مثل تو مامانم میگه دخترای همسن تو دارن ازدواج میکنن ولی دست خودم نیست نا یه ...

بخدا منم تازع من 😂چن وقت دیگ عروسیمم هس ولی مث ی بچع ام تازه بچع های طرف ما کار میکنننن

بخدا منم تازع من 😂چن وقت دیگ عروسیمم هس ولی مث ی بچع ام تازه بچع های طرف ما کار میکنننن

نه من اگر ازدواح میکردم قطعا زرنگ میشدم 

ولی خب الان نمیدونم چرا همیشه خستگیم میشه همسن هستیم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خودت خسته نمیشی؟ من هیچوقت از زندگیم بیکار نبودم دانشجو و شاغل بودم بعدم سرکار میرفتم یه روز تعطیل ب ...

دانشگا میرم عزیزم

عادت کردم اگ تازه کار کنم خسته میشممم

فقط چطوری دلت میاد با نوزده سال سن مامانت همه کارهاتون رو انجام بده به تنهایی. خدارو خوش نمیاد

پسر من پنج سالشه بیشتر از شما کمک می‌کنه 

اگه بعدا بچت مثل خودت باشه خوبه یا بد خوشت میاد یا نه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آخرش از ی جایی باید شروع کنی

الان پسرام کار خونه میکنن آشپزی بلدن

کار که عار نیست قرار نیست کل خونه رو بسابی که

ی جارو کشیدن

ی مرتب کردن

ی موقع ی گردگیری

ی تغییر دکور خونه

ی ظرف شستن  کاری نیست که 

برا روحیه اتم هم خوبه 

بلاخره اینا جزئی از روزمره اس الان نکنی ده سال دیگه میکنی دیگه

والا برا خودتم خوبه 

از ی جا نشینی و خواب بهتره

تو من قلب مونی مو مغرور ایخمت 

دانشگا میرم عزیزمعادت کردم اگ تازه کار کنم خسته میشممم

اخه گفتی همش خوابم. خوبه دیگ... ولی کمک مادرت بکن عزیزم گناه داره مامانا خیلی مظلومن مثلا روز تعطیل غذا بپز. روزای دیگه یه وعده ظرفا با شما باشه و...

فقط چطوری دلت میاد با نوزده سال سن مامانت همه کارهاتون رو انجام بده به تنهایی. خدارو خوش نمیادپسر من ...

وای ن🤣

بخدا داداس من عین  چی خونه تمیز میکنه من ی دوسه سالی هس بشدت تنبل شدم

دانشگا میری؟

اره

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤