2777
2789
منم ابنطوریم ۱۹ سااالممم هست

عیزم این همه خوابیدی اخرش که چی ، پاشو یه کار و تلاشی بکن ، وگرنه خیلی زود دچار افسردگی شدید میشی و نیاز ب دارو پیدا میکنی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پوچ و تهی نیستی.ولی چیزایی مثل غذا پختن با تمرین و تکرار زیاد که خوب میشه.بعد از ازدواج شاید فرصت اش ...

😂😂😂نامزدم میگ تو ک عذا بلد نیستی بزار ب زن‌دیگ برا پخت و پز بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیزم این همه خوابیدی اخرش که چی ، پاشو یه کار و تلاشی بکن ، وگرنه خیلی زود دچار افسردگی شدید میشی و ...

افسرده نمبدونم ولی انقدددد  تنبل شدم ک توان ی غذا خوردن سادم ندارم

کار دیگ ای ندارم میخابم

اوو

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه ولی رواعصابن در واقع تو مخی هستید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کار دیگ ای ندارم میخابم

خب که چی؟؟اومدی به این دنیا که بخوری و بخوابی؟؟ اینده ات چی کیشه پس؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم ابنطوریم ۱۹ سااالممم هست

ب قران تو هم مثل منی منم مثل تو مامانم میگه دخترای همسن تو دارن ازدواج میکنن ولی دست خودم نیست نا یه کاری میکنم سریع خستم میشه 🤣🤣کار خاصی تو خونه نمیکنم دوس دارم بکنم ولی خستم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
بفرما.ولی جدی حالا که نامزد داری بلند شو و تمام کارها رو انجام بده تا ماهر بشی.

دیشب نامزدم خونمون بود

هرچی گف ی لیوان اب برام بیار نتونستم گف وای ب حالم این نامزدیه اینجوی عروسی کنیم چی میشی

منم همینطور

حتی ی لیوانم نمیشورم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔