2777
2789
عنوان

من از اینکه بچه هامو پشت سر هم با فاصله کم به دنیا آوردم راضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 104 پست
بحث خودم نیست الان 21سالمه پسرم 2سالشه همه میگن حالا وقت داری برا بچه دوم ب خودت استراحت بدهمیترسم ب ...

به حرف مردم توجه نکن 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

بحث خودم نیست الان 21سالمه پسرم 2سالشه همه میگن حالا وقت داری برا بچه دوم ب خودت استراحت بدهمیترسم ب ...

خب اونوقت که فاصله بیوفته دوباره باید کل این مراحل از شیر بگیر و راه بیوفته فلان بشه اینا دوباره تکرار بشه همین الان اگه هدفت دوتاس بزار بیاد .. شستن دوتا بچه کنار هم خیلی اسون تره از دوبار شستن بچه در چند سال 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت ک زندگیت همه چیش سرجاشه. من ۳۶سالگی شوهرکردم دیگه سنت ک بالامیره ذوق هیچی نداری. الان سالها ...

چقدرناامیدی دختر من یه خانم چهل وهشت ساله دیدم بچش یکساله بود بعدسی سال دنیا اورده بود

من فاصلشون چهارساله راضی نیستم کاش زودتراورده بودم مثل شما

من پسرم سه سالشه هیچوقت نمیخواستم تک فرزند باشه ولی میترسم از اینده و شرایط بچه دوم ندارم خیلی ناراحتم 

من الان وسط راه توام خودم ۲۵ سالمه پسرم دو سال و ده ماهشه دخترم چهار ماهشه واقعا دلم روزیو میخاد ک د ...

بزودییی 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

واقعا اینجوری بهتره کار خوبی کردی ..البته به شرطی که ادم شرایطشو داشته باشه..نه مثل بعضیا که تو اجاره خونشون موندن.یا هرروز زن وشوهرن با هم دعوا دارن بعد هر سال یه بچه میارن

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
واقعا اینجوری بهتره کار خوبی کردی ..البته به شرطی که ادم شرایطشو داشته نباشه..نه مثل بعضیا که تو اجا ...

اره موافقم