2777
2789
عنوان

من از اینکه بچه هامو پشت سر هم با فاصله کم به دنیا آوردم راضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 104 پست
من ۳۳ سالمهبچه هام کلاس اول و پیش دبستان هستن😄اگه شرایطم اوکی بود بهترین فرصت بود برای سومی

من سومی رو اصلاااا

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دخترم ۵ سالشه و پیش دبستانی میره

بنظرتون برای بچه دوم دیر شده؟

۲۸ سالمه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

به سلامتی عزیزم بهترین کار رو کردی 

منم فاصله پسرام کلا سه ساله خدا رو شکر 

و همش با خودم میگم کاش سومی هم زودتر آورده بودم ولی دیگه گذشته

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
من دخترم ۵ سالشه و پیش دبستانی میرهبنظرتون برای بچه دوم دیر شده؟۲۸ سالمه

هنوز دیر نشده 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

من ۲۳ سالگی سومی بغلم بود 😂

درووووووووغ

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اره برنامه منو شوهرمم همینه اگه خدا بخواد و از لطفش بی نصیبمون نزاره🙂🤲🏻

انشالا