2777
2789
عنوان

من از اینکه بچه هامو پشت سر هم با فاصله کم به دنیا آوردم راضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 104 پست

منن دختر بزرگم ۱۳ سالشه کوچیکه ۱۰ سالشه خودم ۳۳ سالمهو کاملا راضیم

انقد خوبه بزرگ شدن دیگه با من زیاد کاری ندارن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا حفظشون کنه من همین سنم و یه پسر ۴ ساله دارمقصد بارداری مجدد هم ندارم🥴

😂❤️بسلامتی 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

نمیتونم تصور کنم تو بیست و پنج سالگی ۲ تا بچه داشته باشم😂😂😂

خیلی خوبه خیلی باحاله باور کننن

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

خیلی ها هستن اینو نمیفهمن و با بچه ی ۶ ۷ ساله دنبال بچه اوردنن چون اولی تنهاست ... نظرم اینه همون اول هرچقدر میتونی بیار ۲ تا ۳ تا ... بعد ده سال همچی تموم میشه همه از اب و گل در اومدن 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خوشبحالت ک زندگیت همه چیش سرجاشه. من ۳۶سالگی شوهرکردم دیگه سنت ک بالامیره ذوق هیچی نداری. الان سالهاس دراقدامم اما بچه دارنمیشم. دیگه ۴۰ رو رد کردمو نه حالوحوصله بچه رو دارم نه ذوقشو دارم نه قدرت و توانایی بدنی . درضمن پولشم ندارم. میگن هرچیزی بوقتش اتفاق میوفته. اما هرچیزی باید سروقتش اتفاق بیوفته. اگه نشد دیگه نباید پیگیربود.

خیلی هم عالی،،سلامت باشید کمک داری؟بچه هات ارومن؟

نه دیگه از اون نوزادی در آمدن گاهی اوقات خانوادم کمکم میکنن 

نه 😂 ولی دخترم آروم تره