2777
2789

سلام بچها من یه شهر دیگه هستم دور از خانواده 

هیچکس نیست پسرمو یه ساعت بذارم پیشش

هرروز از صبح تا شب فقط خودمون دوتاییم

من خیلی حوصله بچه داشتم اهل بازی بودم کلی دوره فرزندپروری اینا خریدم

ولی چند وقته به پوچی خوردم دیگه نمی‌دونم چجوری بچمو سرگرم کنم چی بازی کنم باهاش خسته شدم حالت افسردگی گرفتم 

اونم صبح تا شب دنبالمه که بیا بازی اصلا خودش تنها بازی نمیکنه

سه سال و چهار ماهشه

بگید چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ایتا داری یه کاناله پر بازی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خمیر براش درست کن ی ساعتی سرگرمه.نقاشی باهاش بکش .

خمیر بازی درست میکنم براش بازم میگه بیا باهم بازی کنیم تنها نمیشینه بازی کنه، یعنی وقتی میگه بیا بازی مغزم میخواد منفجر بشه

تو سرچ ایتا بزن .نمیشه لینک بفرستم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

رنگ آمیزی ام نمیشینه.  

من تو حموم  پسرم و میزاشتم  آبرنگ و رنگ انگشتی و کتاب رنگ آمیزی و کلی خرت و پرت براش میزاشتم بازی میکرد در و دیوار حمومم رنگ میزد برا خودش سیر که میشد از بازی باهم حموم و میشستیم و حموم میکردیم می اومدیم بیرون. 

البته تو تابستون بود و حموم خشک . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
رنگ آمیزی ام نمیشینه. من تو حموم پسرم و میزاشتم آبرنگ و رنگ انگشتی و کتاب رنگ آمیزی و کلی خرت و پ ...

تابستون میذاشتمش تو وان بازی میکرد الان نمیشه...

بعد اونجوری خودم باید کنارش باشم دوباره

من می‌خوام یه فضا واسه خودم گیر بیارم حتی نمیتونم دوتا ظرف بشورم سینکم شده پر ظرف یا از اپن میاد بالا یا انقدر میگه بیا بازی که ول میکنم میرم.

اصلا جدیدا باهاشم که بازی میکنم حتی یه لبخندم رو لبم نیست که فکر کنی تو بازی با من داره بهش خوش میگذره فقط میخواد باشم، اصلا دست خودم نیست انگار افسرده شدم حالم از بازی بهم میخوره دیگه

تابستون میذاشتمش تو وان بازی میکرد الان نمیشه...بعد اونجوری خودم باید کنارش باشم دوبارهمن می‌خوام یه ...

درک میکنم عزیزم بچت بهت وابستس.  توام دوست داری یه تایمی برای خودت باشی و حقم داری ولی همینه دیگه اگه شرایطشو داری بزار مهد . 

منم شرایطم تقریبا همینه مال من ۱ سالشه و شدیدا وابسته است حتی دستشویی نمیتونم برم.  هرچی پسرم وابستگی نداشت و من راحت میزاشتمش و حتی مسافرت مجردی رفتم دخترم مثل چسب میچسبه ولی همینه دیگه خودمون قبول کردیم مادر بشیم . ازش لذت ببر . براش دوست پیدا کن تا از وابستگیش کمتر بشه. 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲