2777
2789
عنوان

بچه ندارم دیگه حوصلم تو خونه سر نمیره از فردا میرم کلاس ناخن کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 36 پست
قربونت بشممم هیچی والا الان که نمیرم ۱۷ ام میرم دور بعد تولدم🥹یه بار بهم گفته بود اگه تولدته می‌خوا ...

خب بنظرم باید میگفتیییی

ببین باید بسنجی ببینی خاطر تورو میخاد یا نه

واقعا  کادو برات میاره یانه 

میدونی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من ۱۵ ام استوری می‌ذارم که تولدمه اونم میبینه قطعا...

اوکیه 

ولی فک نکن اگه بری 

خیلی ضایع شدی فلان تلاش خودت کن

تاپیک اون دخترو ببین چجورر التماس پسره میکنه

اونم حالا هر چند اشتباه ولی ........

اوکیه ولی فک نکن اگه بری خیلی ضایع شدی فلان تلاش خودت کنتاپیک اون دخترو ببین چجورر التماس پسره میکنه ...

بله اتفاقا دیدمش ...

میترسم از چشمام بخونه دوسش دارم 🙄

سعی میکنم خیلی نگاهش نکنم😂🫡

این همه کلاس حالا چرا ناخن کاری.نماز نداره که .درامدشم درست نیست.

عزیزم شاید من اعتقاد نداشته باشم مشکلی داره؟ علاقه دارم بهش 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ناخنکاری اصلا پرستیژ نداره میدونی چقد گردن درد اینا میگیری گذشته از اون تمام چرک کثافطای دست بقیه رو ...

پرستیژ نداره ولی پول داره زیادم پول داره توش 

چرک چیه عزیزم 😂😂😂دست کش استفاده میکنم 

بعدش من علاقه دارم 

الان مثلا معلمی یا شغلای دیگه پرستیژ داره چیشد ؟ ناخن کارا کلی پول پارو میکنن

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ایه ی ۱۲۴ طه رو بخون.به اعتقاد داشتن نیست.بعضی چیزا قانونه خلقته.

نمیخوام دوست ندارم من عاشق این شغل هستم خودم هم ناخن میکارم