2777
2789

همسایه طبقه بالای ما فوت شده من چندباری بیشتر ندیده بودمش یعنی اونا طبقه ۶بودن ما ۲ الان اصن یجوریم یه حال کثافتیم 🥲 

دو هفته پیش تو اسانسور دیده بودمشش 

چقدر مرگ به ما نزدیکه و ما ازش دوریم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید یکم میترسی از مرگ

نمیترسه منم اینطوری ام کسی میمیره ی مدت افسرده میشم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
شاید یکم میترسی از مرگ

مرگ خودم نه 

اطرافیانم و عزیزام خیلییی سعی میکنم مراقبت کنم ازشون 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

نمیترسه منم اینطوری ام کسی میمیره ی مدت افسرده میشم

دوستم دانشجو سال ۶پزشکیه میگفت عادیه براش 

یه وقتایی از کیس های فوتی بیمارستان و مرگای عجیبشون میگه من یه حال بدی میشم ولی خودش کنار میاد با اون موضوع

حسودیم میشه به اینطور ادما 

هعی

مرگ خودم نه اطرافیانم و عزیزام خیلییی سعی میکنم مراقبت کنم ازشون

البته عزیزم دور از جون خودت و اطرافیانت ..من خودم میترسم گفتم شاید شمام اینجوری باشی..در هرحال هزار ساله بشی

دوستم دانشجو سال ۶پزشکیه میگفت عادیه براش یه وقتایی از کیس های فوتی بیمارستان و مرگای عجیبشون میگه م ...

رفیق شوهرم تصادف کرد مرد من تاحالا ندیده بودمش تا دو هفته قلبم درد میکرد

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
رفیق شوهرم تصادف کرد مرد من تاحالا ندیده بودمش تا دو هفته قلبم درد میکرد

آخی 

منم همینم دست و پاهام سرد میشن نفس کم میارم 

احتمالا روحیت حساسه و ترس از دست دادن اطرافیانو داری. منم قبلا اینجوری بودم مثلا یادمه دختر همسایمون جوون بود فوت شد و من تا ماه ها بعدش ذهنم درگیرش بود و گریه میکردم براش. یا مثلا روز تشییع بابای زنداداشم اینقدر ناراحت بودم و گریه کردم که تا یک هفته بعدش مریض شدم و هر چی میخوردم بالا میاوردم. تو همون روزها مادرشوهرم اومد خونمون و وقتی حال و روز منو دید تعجب کرد و حرفی بهم زد که از این رو به اون رو شدم. بهم گفت مگه مجبوری برا مردن مردم و غم بقیه اینجوری خودتو اذیت کنی کار دنیا همینه هر روز 1000 نفر میمیرن 1000 نفر هم به دنیا میان ما که نمیتونیم جلوی قانون طبیعت و خدارو بگیریم. دیدم راست میگه برا یه امر عینی که هر روز داره برا یه عده ای اتفاق میوفته و یه روز هم قطعا نوبت من و عزیزای منه و من کاری هم از دستم بر نمیاد چرا اینقدر خودمو غصه بدم. تو هم سعی کن منطقی تر برخورد کنی مثلا 40 روز دیگه حتی خانوادش هم غمشون سبک میشه و این بنده خدا به خاطره ها میپیونده. تو این شرایط فعلی جامعه همه ماها از همه لحاظ تحت فشار و استرسیم به اندازه کافی رنج میبینیم حالا چرا برا مردن بقیه هم خودمون داغون کنیم؟

احتمالا روحیت حساسه و ترس از دست دادن اطرافیانو داری. منم قبلا اینجوری بودم مثلا یادمه دختر همسایمون ...

ممنون از حرفات عزیزکم

واقعا همینطوره نمیشه جلوی طبیعت ایستاد

و این حس و حال من دقیقا برمیگرده به ترس از دست دادن

گاهی فکر میکنم بعد از مرگ من  کار کسی لنگ نمیمونه و قطعا بعد ۴۰روز به فراموشی سپرده میشم مدام کارا و حرفامو مرور میکنم که دل کسیو نشکونده باشم حقی از کسی به گردنم نمونده باشه 

به هرحال همه ی ما رفتنی ایم 🥲

ممنون از حرفات عزیزکمواقعا همینطوره نمیشه جلوی طبیعت ایستادو این حس و حال من دقیقا برمیگرده به ترس ا ...

عزیزم انشاالله خودت و عزیزانت عمر بسیار طولانی و با عزتی داشته باشین. سعی کن ذهنتو کنترل کنی و به مرگ فکر نکنی. همین که سعی کنی انسان خوب و بنده خوبی برای خدا باشی تهش قشنگه.