2777
2789
من نمیفهمم واقعا با چرت و پرت هاش یه تاپیک طنز و تبدیل کرد به ..... عصابم خورد شد

منم خیلی اعصابم خرد شد که اوپن مایند بودن شونو تو چشم دیگران کردند اسمشم گذاشتن فرهنگ بالا 

طبیعتا بیست سال پیش از این خبرا نبوده ضمن اینکه اگه حتی همین الانم این اتفاق میوفتاد به ایشون ذره ای ارتباط نداشت که اظهار نظر کنن بعدم با اون ادبیات بپرن به دیگران

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

نمیدونی نیشم تا کجا بازه🤭😂

خودممممم😂😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا خجالت می‌کشیدم نگاش کنم و میگفتم نگام نکن 

دیگه آنقدر خجالت می‌کشیدم ایشونم نزدیکم نمیومد که بوسم کنه نمی‌خواست معذب بشم میخواست خودم احساس راحتی کنم 

دیگه منم اولین بوسه رو خودم پیش قدم شدم بعدشم زدم زیر گریه 🥺🥺 

البته این مال دوستیه نه عقد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اون کاربری که اون خانوم نامعلوم حال اسمارتیز پرید بهش... واقعا خوشبحال خانواد و همسر و بچه هاش

چقدر خانومانه و ساده و بدون توهین داشت توضیح میداد که ایشون رو ساکت کنه هرکی دیگه میگفت یه به تو چه میگفت خودشو راحت میکرد... قشنگ خانومی و ادب و فرهنگ ازشون مشخص بود برعکس خانومی که به همه گیر بیخود میده و ادعای فرهنگ هم داره... عجیبه واقعا

😂😂عزیزم سیلی زدن که فقط با دست نیست.این اسمارتیز خانم با زبون نیشدارش شوهر اولشو لتو پار کرده.بعدش ...

والا ادم میمونه چی بگه

خب طرف هول کرده یه واکنشی نشون داده شاه میبخشه شیخ علی خان نمیبخشه😂

طرف الان ۲ تا بچه داره

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
شما که همه تاپیکهات درباره دوست پسره اگه برا شوهر کردن نیست برا چی دوست پسر میخوای میخوای باهم ختم ق ...

من اگه قرار بود مثل شماها شوهر کنم تا الان ده بار کرده بودم

دوس شدن ایرادی نداره تا وقتی بفهمی مناسب هم هستین یا نه که اینجوری نری سیلی بزنی تو گوش نامزدت سر بوس کردن

به خدای احد و واحد از دست اون کاربر سر درد شدم 

بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسهههههههه

دلش خواست سیلی بزنه به توووووووووووو 

چهههههههههههههههههههههههههه

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲