2777
2789
عنوان

حانمایی که لیزر رفتین

68 بازدید | 8 پست

باید بعد لیزر  پماد های مخصوص باید بزنیم؟ من الان حموم نرم؟ امروز جلسه اول بودم خیلییییی درد داشتم خیلی زیاد  ینی همینه؟ همیشه 

اره دردش زیاده و بستگی به دستگاه داره 

بعدش پماد بزنی بهتره حموم هم تا یک روز نرو

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوابتودادن ولی لیزرنرو

من 10جلطه رفتم بعدش 2ماه رفتم دیگه ول کردم بازدراممده دیگه تاکی بایدبرم تازه اونم مثل کصخلاهرسری برب باژیلت بزنی که جوش دربیاذبازبری واقعامزخرفه پشیمونم ازاینکه رفتم

جوابتودادن ولی لیزرنرومن 10جلطه رفتم بعدش 2ماه رفتم دیگه ول کردم بازدراممده دیگه تاکی بایدبرم تازه ا ...

تا اخر عمر باید رفت😂 برای کسی که پولش براش مهم نیس نعمته لیزر من خودم خیلی راحت شدم از شر تیغ 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
تا اخر عمر باید رفت😂 برای کسی که پولش براش مهم نیس نعمته لیزر من خودم خیلی راحت شدم از شر تیغ

خب من وقتی نرم درمیادتلزهدوقتی مبخوام برمم قبلش بایدتیغ بزنم وکلی وقت بزارم پول بدم بازبعد2,3هفته درمیاد الان درسته کمترشده ولی یه قسمتایی که خودت میدونی اصلابی قایدس چون هورمونیه

خب من وقتی نرم درمیادتلزهدوقتی مبخوام برمم قبلش بایدتیغ بزنم وکلی وقت بزارم پول بدم بازبعد2,3هفته در ...

نه مال من تا دوماه در نمیاد بعدش هم کم درمیاد