2777
2789
چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

واقعا که بی فرهنگی 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعوا نکنین..بذارین خاطره خودمو بگم بهم بخندین...اولین بار بعدازعقد که باهم رفتیم بیرون وفتی میخواست منوبرسونه سرکوچمون گفتم دستت درد نکنه من همینجا پیاده میشم( مگه سوارتاکسی بودم که میخواستم سرکوچه پیاده شم یا مثلا میترسیدم خانوادم ماروباهم ببینن!!!!😅) اونم گفت ولی من میخوام بیام خونتون.😁

پارسا پسرمامان😍
ادمی که با هول کردن سیلی میزنه به صورت همسرش پس ینی مشکل زمینه ای دارهوالا ما تا جایی که دیدیم دخترا ...

عزیزم آدمها طبق شرایط زندگی و تجربیات و چارچوب هاشون واکنش نشون میدن. مثلا من که تجربه دوستی و ارتباط دارم ، خجالت کشیدنم و واکنش هام قطعا با اون خانوم فرق می‌کنه. اینجا از همه اقوام و شهر ها و روستاها و … آدم عضو هست. شرایط زندگی هیچکدومشونم شبیه بقیه نیست. من درک کردم کامل حرفتونو. ولی تعمیم دادنش به همه ، اشتباهه ❤️

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

عزیزم ربطی به دونستن ندارهبهرحال دختری که قبل ازدواج همیشه باحجب وحیا بوده وباپسری نبوده یهو بایه پس ...

من با کسی جز شوهرم نبودم تو دوران دوستیمون همون اولین شبی ک حرف زدیم خیلی راحت از هرچی فکرشو بکنی بدون خجالت حرف زدم 

دعوا نکنین..بذارین خاطره خودمو بگم بهم بخندین...اولین بار بعدازعقد که باهم رفتیم بیرون وفتی میخواست ...

وای😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من فقط یادمه بعد بله برون ک محرم هم شده بودیم همون شب، خونواده ش ازش خداحافظی کردن و داشتن میرفتن، هی بهش میگفتن شلوار آوردی با خودت؟ بمونی اینجا😂

این بنده خدام کنار من نشسته بود، هی میگفت سوییچ ماشین موتور چیزی بزارید من برگردم... هی باباش میگفت نه کجا بیای باش دیگ...

من تو ذهنم استرسسس... اینو ببرنش نزارنش اینجا😂

ویگ باباش ماشینشو گزاشت، یه دو ساعتی بود، نشستیم صحبت کردیم همون وسط پذیرایی، همه هم در تکاپو داشتن جمع و جور میکردن و تمیز کاری... پسر خاله کوچیکمم چسبیده بود به ما، نمیرفت😂 عکسارو دیدیم تو دوربین و بعد رفت.

دوربینشونو جا گزاشت. منم بدو پشت سرش ک دوربینو بدم، پسر خاله بزرگه جلومو گرفت گفت بده من میبرم... آب شدم اون وسط. چیزی نگفتم، برد سر کوچه داد بهش😒

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛