چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...
وای شما چقدر پرویی
اصلا به شما چ ربطی داره خدا سر و داده بزاری رو تنت نه بکنی تو... زندگی مردم والا خودت زندگیت مگ بدون ایراده ک نشستی از زندگی ملت ایراد میگیری به شما چ ربطی کی چیکار کرده آخه چقد فضولید آخه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
وای شما چقدر پرویی اصلا به شما چ ربطی داره خدا سر و داده بزاری رو تنت نه بکنی تو... زندگی مردم والا ...
فک میکنه همه مث خودش دریده هستن
نشانه ی نجابت یه دخترع ک وقتی تازه عقد کرده خجالت میکشه از یسری کاراا .. و دقیقا نشانه ی دریدگی و باتجربگی یه دختره ک راحت میاد جولان میده میگه نباید خجالت کشید... چقد ازون خانم چندشم شد الکی گیر داده بود ب اون کاربر طفلک خو بگو ب تو چه قرار نیس همه مث تو درمسائل جنسی باتجربه باشن
فک میکنه همه مث خودش دریده هستن نشانه ی نجابت یه دخترع ک وقتی تازه عقد کرده خجالت میکشه از یسری کارا ...
واقعا ته بی شخصیتیه اصلا به کسی مربوط نیست شخصیت هر آدمی چطوره قرار نیست همه شبیه هم باشن یه سریا همسرشون اولین مرد زندگیشونه ک لمسشون میکنه خجالت کشیدن طبیعیه واقعا فازشونو نمیفهمم