2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من مثل شما دهم رفتم انسانی اوایل دوست داشتم ولی کم کم متنفر شدم ازش بعد امتخانات دی ماه دیگه هم مدارس گفتن نمیشه تغییر بدی و فلان.. خلاصه با بدبختی خوندم بعد کل تابستونمو مثل مدرسه گذاشتم واسه تغییر رشته به کامپیوتر که دهمشو بخونم برم یازدهم دوباره از اول نرم دهم کامپیوتر ولی بخدا اگه میشد همون اواسط سال تغییر رشته میدادم خیلییی خوب بود شما اگه تصمیمشو داری از الان دست بکارشو وقتی بخوای دوباره بخونی خیلییی سخته اگه مدرسه ای قبول کرد تغییر رشته بدی برو درسارو بخون میتونی بهشون برسی ولی اینکه بخوای مثل من اینکارو انجام بدی خیلی سخته مگه اینکه بخوای بری دهم از اول

ببین من مثل شما دهم رفتم انسانی اوایل دوست داشتم ولی کم کم متنفر شدم ازش بعد امتخانات دی ماه دیگه هم ...

از اول میخوام برم دهم

این یه سال از دست رفته برام مهم نیست من فقط میخوام برم

خب باشه بذار سال دیگه ولی خودت جزوه هاشو دربیار و پیش خوانی کن. حتی میتونی دیگه انسانی نخونی حتی بیو ...

آخه میدونی دوستام میگفتن نمیشه دوباره از دهم بخونی حتما باید آزمون خرداد بدی از یازدهم شروع کنی. راست میگن؟

اینطوری که باید کامل انسانیو بخونی امتحاناتش رو هم بدی بعد تازه مدرسه ای قبول کنه میتونی بره تغییر ر ...

مدرسم الان نمیزاره تغییر رشته بدم دوستم خواست بره نزاشتن