2777
2789
واقعا عجیبه من اصلا ندیدم همه مخصوصا نسل من همشون یذره نمره رو داره

ببین من دقت کردم ضعیفی چشم حالا غیر از بحث گوشی نگاه کردن و اینا ژنتیکی هم هست مثلا داخل یه طایفه میبینی نود درصد عینکی هستن این دیگه ژن هست

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من دقت کردم ضعیفی چشم حالا غیر از بحث گوشی نگاه کردن و اینا ژنتیکی هم هست مثلا داخل یه طایفه می ...

اره ژنتیکی هست ولی کم بود همچین چیزی 

الان من پدر و مادرم از جونی ضعیف بوده خب الان به من ارث میرسه؟

مال من زمان دبیرستان ۱/۵ و ۱/۷۵ بود.عینک گرفته بودم اما نمیزدم.چند سال پیش رفتم دوباره معاینه چشم جف ...

منم اینجوریم دقیق و استفاده نمیکنم چون نزدیک بینم خوبه 

ینی امکان داره شماره چشم منم کم شه؟

اره ژنتیکی هست ولی کم بود همچین چیزی الان من پدر و مادرم از جونی ضعیف بوده خب الان به من ارث میرسه؟

نه حتما ولی احتمالش زیاده 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
منم اینجوریم دقیق و استفاده نمیکنم چون نزدیک بینم خوبه ینی امکان داره شماره چشم منم کم شه؟

نمیدونم حقیقتش.من اینطوری متوجه شدم که عینکی که داشتم دیگه خوب نمیدیدم باهاش و حتی فکر میکردم چشمم ضعیف تر هم شده چون بد میدیدم.ولی خب به شکل عجیبی خوب شده بود چشمم.الان فکر کنم بهتر هم شده حتی