2777
2789
راز موفقیتت چیست؟

تی وی نمیبینم شب زود میخوابم گوشی زیاد نمیگیرم با اینکه خشکی چشم هم دارم ولی مرتب دکتر میرم خداروشکر تا الان ک همینا خوب اثر داشتن

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تی وی نمیبینم شب زود میخوابم گوشی زیاد نمیگیرم با اینکه خشکی چشم هم دارم ولی مرتب دکتر میرم خداروشکر ...

منم اصلا نمیبینم گوشی رو تازگیا کم دارم ولی یکم ژن رو دارم

شما خانوادتون ضعیفی چشم ندره؟

شما خیلی نادری تبریک میگمخانواده ضعیفی نداشته اصلا؟

تو خانواده فقط من نادرم....

مامانم چشماش ضعیفه دوربینه

بابام به خاطر دیابت چشماش گلوکوم داره 80-30

داداشم هم اونقدر درس خونده نمره چشمش 2 هست

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000