2777
2789
عنوان

بیاید بگید بی بی چک رو کی بزنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 80 پست
بعد زایمان تا یکسال و نیم خیلی زود میشه باردار شداگه نمی‌خوای چای زعفران و... بخور

عزیزم منم همین مشکل دارم ولی مطمئن نیستم باردارم‌چون قرص اورژانسی خوردم .۳ بار دم کرده غلیظ زعفرون خوردم ولی خبری نیست🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاللع ک نباشی اون بچه گناه داره

بخدا نمیتونم حالم بده زندگیم نرمال نیس وضع مالی صفر همین یه بچرم خرجشو نمیرسونیم یکی دیگ هم اضافه شه ک دیگ خدا بدبختمون میکنه رسما

به نظرت به خاظر خوشی ازمون شرمت میکنم ؟؟ نه به خاطر بی پولیه

عزیزم منم همین مشکل دارم ولی مطمئن نیستم باردارم‌چون قرص اورژانسی خوردم .۳ بار دم کرده غلیظ زعفرون خ ...

خواهر شوهرم باهام باردار شد 

دخترش از پسرم ۱۶ ساعت بزرگتره 😅اونم قرص اورژانسی خورد انقدر بپر بپر‌کرد ولی باردار بود 

بابا به خاطر اون نیس ک میگم دارم برا ازمون استخدامی میخونم زندگیم و ایندم میره هوا

نگران نباش منم تو همین شرایط بودم خداروشکر کمک میکنه عزیز جان

اتفاقا میگفتن وفتی باردار باشی برای مصاحبه بخصوص آموزش پرورش خیلی خوبه امتیاز داره.

دیگه کاری که شده به خاطر کار هم که نمیتونی بچت رو بکشی عزیزم

از لحظه انعقاد نطفه اون بچه بوجود آمده هنوز روح نیومده و اینا همش چرته .

اگر نمیخواستی نباید طبیعی هم جلوگیری میکردین باید محکم تر و سفت و سخت تر میشد

حالا دیگه مجبورید به جون بخرید همه ی مسائل رو .

اینم با بچه ۱۸ ماهت فرقی نداره خواهر

فقط نمیبینیش...

ان شاءالله که دیرتر پریود بشی ولی هرچی شد توکل کن برخدا حتما صلاح زندگیتون بوده .

همسرت چی میگه

اون فقط میخنده میگ شده دیگ چیکار کنم 

حالا تو بدترین وضع مالی هستیم ولی میگ خدا میرسونه منم شب هر چی از دستم در اومد بهش گفتم و اخرشم گفتم سقط میکنم فقط میخندید شوخی و مسخره بازی میکرد

نگران نباش منم تو همین شرایط بودم خداروشکر کمک میکنه عزیز جاناتفاقا میگفتن وفتی باردار باشی برای مصا ...

😭😭😭 خدایا منم با این چیزا امتحان نکن الان وقتش نیس بده به یکی ک چن سالع ارزوشو مبکشه