2777
2789
عنوان

ایکاش یوتوب رفع ف‌یلتر نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست
چ حرف چرت و پرتی زدی، چ ربطی داره اخه بیسواد

ربط داره یوتوب به خاطر تبلیغ بین فیلم ها پول میده به تولید کننده ها 

و یوتوب ایران رو تحریم کرده پس تبلیغ ایرانی نمیشه گذاشت و وقتی تبلیغ نباشه چرا پول بدن به تولید کننده محتوا

کاربری دست 98348نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو ازشون بپرس جدی میگم کاش میشد جواب این کارای بی معنی و بی سروته رو یک نفر به ما مردم عادی میداد

هنوزم دل خوش کردن ب غرب دیگ جواب واضحه 

وگرن  تمرکزشونو بزارن رو بریکس دلار و حذف کنن بخدا  اوضاع درست میشه 

ی زمانی انگلیس تو منطقه استعمار میکرد امریکا بیرونش کرد الان میشه واقعا دلار حذف بشه امریکا بیرون میشه 

اوضاع مون میتونه عالی شه نمیخان 

ایران از طرف یه سری برنامه ها خودش تحریمه یوتیوب و گوگل پلی حتی قبل از اینکه ایران تحریمش کنه اونا ا ...

خب دیگه 

دارم همینو میگم

که درآمد ندارن اگه ایران برداره 

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

ربط داره یوتوب به خاطر تبلیغ بین فیلم ها پول میده به تولید کننده ها و یوتوب ایران رو تحریم کرده پس ت ...

حاجی ملت اینو نمیدونن 

مت فک میکردم همه بلدن یوتوبو

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

درسته ما حواسمون پرت شد سرمونم گرم شد میشه بفرمایید شما که حواست بود چه گام موثری در این زمینه برداش ...

هدف اصلا همینه که من و شمای نوعی دربرابر هم قرار بگیریم باهم بحث کنیم بهم توهین کنیم و خلاص 

نگاه کن کلی هزینه صرف فی ترینگ بی حاصل شد کلی فی ل تر شکن دراختیار نوجوانان قرار گرفت پدرمادر هفتاد ساله من فی تر شکن نصب کردن برای تماس با عزیزانی که مهاجرت کردن دنیا دنیا پول صرف برنامه نویسی شاد وروبیکا و ایتا و سروش و بله  شد و تقریبا بذون استقبال با با استقبال اجباری موندن 

الانم برگشتیم سرجای اول و سرسوزن سرسوزن رفعشون میکنیم 

خوب این چکاری بود برای چی بود اصلا چرا انجام شد اگه غلط بود چرا شد اگه درست بود چرا پشیمون شدن 

اینم اوضاع اقتصادی که واقعا همه داریم میبینیم 

چی بگم دیگه خدا کمک کنه به هممون 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
آخه چرا ما باید با کل دنیا فرق داشته باشیم

همه جا هست چون  نمایندگی دارن 

ایقد ک همین ای.نستا کلاه برداری میکنن از مردم بخاطریه هیچ قانونی نیس 

ازاد باشه در صورتی ک اونا هم شرایط مارو بپذیرن ماهم چیز زیادی نخاسیم ی نمایندگی

هنوزم دل خوش کردن ب غرب دیگ جواب واضحه وگرن تمرکزشونو بزارن رو بریکس دلار و حذف کنن بخدا اوضاع درس ...

من فقط میگم چرا این اداها مال ماست ؟چرا کویت و قطر و عمان و دبی اینقدر حال مردمشون خوبه؟چرا ما همیشه حالمون بده؟!!!!!!!!!!!

کاش به جای شعارهای گنددددده یکم زندگی کرده بودیم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
هدف اصلا همینه که من و شمای نوعی دربرابر هم قرار بگیریم باهم بحث کنیم بهم توهین کنیم و خلاص نگاه کن ...

خودشون تصمیم گرفتن فیلت ر کردن ودوباره باز خودشون تصمیم گرفتن رفع فیلت ر کردن کلی هم هزینه این وسط رفت مردمم بوق 

👣

من فقط میگم چرا این اداها مال ماست ؟چرا کویت و قطر و عمان و دبی اینقدر حال مردمشون خوبه؟چرا ما همیشه ...

همه جا همینجوره ی عده مردم خیلی پولدارن ی عده متوسط ی عده ضعیف

فقط رسانه ی اونا قوی تره خوبی ا رو‌میگ  ما خوبی میبینیم

الان غزه اوضاعش اینه ولی باز  هنوز خیلی مردم جهان نمیدونن چخبره چون  قدرت رسانه شون بالاس

هدف اصلا همینه که من و شمای نوعی دربرابر هم قرار بگیریم باهم بحث کنیم بهم توهین کنیم و خلاص نگاه کن ...

همه اینارو میدونیم عزیز

ولی آیا کاری از دستمون برمیاد؟؟؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وقتی یه کشور تحریمه همینه دیگه هیچکس حاضر نیست با کشوری که تحریمه کار کنه

خوب پس ماهم تحریمشون کنیم

ی مشت بلاگر اونم بخاطر درامدشون مغز همه رو شست و شو دادن گفتن ن وایسیم 

وگرن ای.نستا چ نفعی برامون داره