2777
2789
عنوان

ایکاش یوتوب رفع ف‌یلتر نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 72 پست
فک میکنم برداشتن افکار عمومی از دلار ۸۰ و طلای ۵ هست

منم دقیقا همین فکر رو میکنم 

امروز میزی خرید ایکس تومن هزینه میشه هفته دیگه میری همون سبد خرید ایکس +25 درصد بیشتر هفته قبل!!!!!!

واقعا چی میخواد بشه؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چه ربطی داره که درامدشون قطع شه؟!والا برا اینستا میگفتن قطع کردید درآمد قطع شده برا یوتیوب چرا وصل ب ...

یوتوب به ازای هر چند بازدید پول میده به یوتوبرا 

ماچون با فی‌لتر شکن میریم اصلا معلوم نمیشه ایرانی هستیم

ولی اگه برداشته شه معلوم میشه و دیگه یوتبرا درآمد ندارن 

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویو از ایران حساب نمیشه

ما درسته با فیتـلر شکن میریم ولی میریم توی یوتیوب فارسی که مال ایرانه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فک میکنم برداشتن افکار عمومی از دلار ۸۰ و طلای ۵ هست

والا اصلاح طلب جماعت هرکاری کنه مردم ما خواب تشریف دارن حالا دلار نشه ۸۰۰ هزار تومن طلا نشه صد میلیون مردم ساکتن 

👣

من درآمد یوتیوبرا برام مهم نیست 

من مصرف کننده ام و وی پی ان هم کلی اینترنتمو میخوره 

اگه یک درصد برام مهم باشه که رفع فیل... نشه به خاطر اینه که فضای یوتیوب خیلی خوب دوستانه و محترمانه اس اگه رفع فیل بشه همه مدل آدمی وارد یوتیوب میشن

فضای مجازی مون رها شده رفته چ دلیلی داشت همین وات وقتی شرایط مارو نپذیرفته ازادش کردیم ی نمایندگی حا ...

واقعا تو توهمین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فضای مجازی مون رها شده رفته چ دلیلی داشت همین وات وقتی شرایط مارو نپذیرفته ازادش کردیم ی نمایندگی حا ...

برو ازشون بپرس 

جدی میگم کاش میشد جواب این کارای بی معنی و بی سروته رو یک نفر به ما مردم عادی میداد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
واقعا تو توهمین

شما ها نمیخاین بفهمین سکوی دشمنه  همین گوگل پلی زمانی فیل.تر شد ک بعضی برنامه های ایرانی ا رو از گوشی اشون بدون اجازه شروع ب حذف شدن کرد 

عملا هیچ اختیاری نداریم چرا ازاد باشن