2777
2789
عنوان

ایکاش یوتوب رفع ف‌یلتر نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 72 پست

کاش واسه تورم یه کاری کنن و رفع تحریم هایی که تورم اورده والی فضای مجازی رو تا حالا هرکار کردیم بقیشم میکنیم 

تحریم خارجی پاش روی گلوی ماست فی ترینگ داخلی واقعا کنار این چیزی نیست سرماهارو گرم کردنه 

چندصباح با فی لتر کردنش سرمون رو گرم کردن حال با رفعش ظرف ده ماه!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش واسه تورم یه کاری کنن و رفع تحریم هایی که تورم اورده والی فضای مجازی رو تا حالا هرکار کردیم بقیش ...

فک میکنم برداشتن افکار عمومی از دلار ۸۰ و طلای ۵ هست 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چه ربطی داشتیوتیوبرا همه جای دنیا از فیلم گذاشتن توش پول میگیرن

خب دیگه

اگه برداشته شه ماچون تحریم هستیم 

ویو ما حساب نمیشه اصلا 

یوتوبرا دیگه پول در نمیارن از طریق اکانت های ایرانی 

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

کاش واسه تورم یه کاری کنن و رفع تحریم هایی که تورم اورده والی فضای مجازی رو تا حالا هرکار کردیم بقیش ...

درسته ما حواسمون پرت شد سرمونم گرم شد میشه بفرمایید شما که حواست بود چه گام موثری در این زمینه برداشتی چه گلی به سرمون زدی؟؟؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چی چه ربطی داره؟😐الگوریتم یوتوب رو اصلا میدونین؟

ایران از طرف یه سری برنامه ها خودش تحریمه یوتیوب و گوگل پلی حتی قبل از اینکه ایران تحریمش کنه اونا ایران رو تحریم کرده بودن 

نمیدونم شما به یاد میارید یا نه ولی از قبل از تحریم ها هم باید با فیلترش.کن وارد یوتیوب میشدی 

پس ربطی نداره