2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 148 پست
مقدار ۱۷۰ گرمم طلا دارم که بعد ازدواج با این خریدم کم کم میگه تو ببخش من بعد عید ملکی میفروشم باقیش ...

عزیزم بازم خیلی بهت میدان داده، خداراشکرکن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یعنی ممکنه کسی چیزی رو به نام کسی کنه و بعدا بتونه ازش پس بگیره؟

بله وکیل میگیره میگه هدیه دادم پشیمونم،با یخ وترشی ازطرف پس میگیره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرش فرانسه هست منتظرم اون باید تقسیم وراثت کنن دوساله نیومده

ببین الان شماتو موقعیت حساب کتاب نیستی،ایشون همسر سابقش تو کمینه،دخترشم هست،فعلا خونه رابگیر،پاش بیفته بلههه تمام سکه هات رامیده ولی چطوری؟؟؟ سالی یکی

والا عزیزم زنه پنج سال صیغه پسر جوونی بود الان بعد عید کات کرده رفته با یکی دیگه و به شدت با دخترش ه ...

ببین این خانم طلاق گرفته رفته تو رابطه ها،همسرسابق شوهرم وقتی طلاق نگرفته تو خونه شوهرش،شب تاصبح مرد آورده ،تمام کاسبای محل دیدن و ثابت کردن،همسرم هنوز براش میمیرره،عزیزم امکان برگشت زنه هست

ببین الان شماتو موقعیت حساب کتاب نیستی،ایشون همسر سابقش تو کمینه،دخترشم هست،فعلا خونه رابگیر،پاش بیف ...

خودمم از همین میترسم قسط بندی بشه و خیری ازش نبینم 

الان این خونه مستاجر میخوادش ماهی ده تومن با سیصد رهن 

خودمم از همین میترسم قسط بندی بشه و خیری ازش نبینم الان این خونه مستاجر میخوادش ماهی ده تومن با سیصد ...

خیلی خوبه که کرایشو خودت بگیر هر ماه طلا پس انداز کن تا حد امکان هم بقیشو نبخش اگه هم بخشیدی باز به نظرم چیزی از دست ندادی فک کردی مهریه میخواستی بگیری کسی ۵۵ تا سکه نقد میذاشت کف دستت؟

خودمم از همین میترسم قسط بندی بشه و خیری ازش نبینم الان این خونه مستاجر میخوادش ماهی ده تومن با سیصد ...

بگی خونه رو

اسی یادم اومد شمارو، همون که پسر رابطه نامشروع همسر سابق شوهرت پیشتون بود. اون بچه چی شد؟ شوهرت اسمش ...

بسم الله،جدی میگی؟؟

اسی یادم اومد شمارو، همون که پسر رابطه نامشروع همسر سابق شوهرت پیشتون بود. اون بچه چی شد؟ شوهرت اسمش ...

نه بخدا نور چشمه اونقدر مشکل داریم سر درس ومشقش پسر بدی نیست اما اصلاااا درس نمی‌خونه همه رو کلافه کرده اما عاشقشن

الان شمام زن دومی ؟ نگرانی که زن سابق شوهرت برگرده

بله ،ولی خانمه نشست زیرپای به پسر ازخودش ۲۰ سال کوچکتربود شوهرکرد

خیلی خوبه که کرایشو خودت بگیر هر ماه طلا پس انداز کن تا حد امکان هم بقیشو نبخش اگه هم بخشیدی باز به ...

خودمم از همین میترسم مثلا برم توقیف اموال بگیرم بعد قاضی بهم حکم دریافت یه جا نده 

چون میگن نظر قاضی هم شرطه تو مهریه 

نه بخدا نور چشمه اونقدر مشکل داریم سر درس ومشقش پسر بدی نیست اما اصلاااا درس نمی‌خونه همه رو کلافه ک ...

ثابت شد بچه همسرت نیست؟؟؟