2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 148 پست
کلا مهریه ات 55 تا سکه اس همونم یه مقدارش داره میپیچونه و اینکه از کجا میدونی خونه ای که میزنه به اس ...

این خونه ویلایی جمع و جوره 

چند ماه قبل گذاشتیم برای فروش مشتری ۲۲۰۰ داشت و سند تک برگ هم داره 

خونه حاشیه نیست تو خود مرکز استانه 

والا عزیزم زنه پنج سال صیغه پسر جوونی بود الان بعد عید کات کرده رفته با یکی دیگه و به شدت با دخترش ه ...

والا شوهرت باید خیلی بی رگ باشه که برگرده بهش فک نکنم ازون سمت خطری باشه برات

تو بچه نداری؟ بچه نمیخاد؟ خودش همین یه دخترو داره؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار مثلا قهر کردم قبلا با گریه و خواهش نزاشته برم خودش میگه دوستت دارم و فلان یه بارم دویست میلی ...

ببین تا میتونی بهش اقتدار بده و احترام بذار و بهش بگو ک اطمینان بهش داری و بعد خدا امیدت فقط اونه

عزیزم میدونی همین جوری خونه به اسمت بکنه و از اون طرف تو هم مهریه رو ببخشی شوهرت خیلی راحت میتونه خو ...

قراره بریم محضر همزمان سند به نامم بخوره و منم مهریه ببخشم و اقرار نامه بده 

قولنامه هم تنظیم کنیم مثلا به من فروخته 

باز مشکل پیش میاد ؟

عزیزم میدونی همین جوری خونه به اسمت بکنه و از اون طرف تو هم مهریه رو ببخشی شوهرت خیلی راحت میتونه خو ...

باید ذکر بشه در ازای مهریه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
قراره بریم محضر همزمان سند به نامم بخوره و منم مهریه ببخشم و اقرار نامه بده قولنامه هم تنظیم کنیم مث ...

حتما ذکرکنن درقبال مهریه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
قراره بریم محضر همزمان سند به نامم بخوره و منم مهریه ببخشم و اقرار نامه بده قولنامه هم تنظیم کنیم مث ...

نه عزیزم ..اینجوری هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی ببین میتونی وکالت طلاق بگیری؟ در مقابل بقیه مهریه؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

پدرم از همه ابله تره متاسفانه

بعد و برگه مشخصات ملک و همسرت رابنویسین،وذکربشه ازفلان تاریخ فلان ملک به تصرف خانم فلانی درآمد .خودت و همسرت و دوتاشاهدامضاکنن،حتما اون برگه را نگه دار

مقدار ۱۷۰ گرمم طلا دارم که بعد ازدواج با این خریدم کم کم میگه تو ببخش من بعد عید ملکی میفروشم باقیش ...

بگو این ملک رو ازت میگیرم و توی سند ذکر می کنیم که مثلا تعداد ۱۲ سکه دریافت شد ،بعد از عید هم اون ملکی که فروختی  و بقیه مهریه رو دادی میریم و مینویسم که مهریه تمام داده شده ،به شوهرت بگو از من می خوای بهت اعتماد کنم ،چرا خودت حاضر نیستی به من اعتماد کنی؟! من بهت میگم به قیمت طلای الان(قبل عید) حساب می  کنیم چرا قبول نمی کنی ؟

بعد هم اسی بهش بگو اون ملک رو چرا می خوای  بعد عید بفروشی بقیه مهریه امو بدی  بیا همون رو  هم الان به نامم بزن بجای بقیه مهریه