2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 148 پست
تقریبا اندازه ۱۲ سکه هست میگه ببخش اونو قصد طلاق نداریم میگه می‌خوام دینت رو بدم از الان

نه نبخش مهریت رو بگو نصفش هم نیست که همین جوری بگیر بهش بگو الان نیست که فقط خدای نکرده یک اتفاقی افتاد یا فوت کرد مهریه به دردت میخوره در آینده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نقد بگیری بهتره بگو یه ماشین هم اگه میتونه روش بده بعدش حتما با وکیل مشورت کن استعلام خونه بگیر نکنه قولنامه کرده قبلا یا بردتش زیر وام بانک حتما سندش آزاد باشه اگه پرونده تو دادگاهه همونجا صورتجلسه کند

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

تقریبا اندازه ۱۲ سکه هست میگه ببخش اونو قصد طلاق نداریم میگه می‌خوام دینت رو بدم از الان

من بودم قبول می کردم....البته کامل شرایط روقیدمی کردم وبعداپسشم نمی دادم....آخه یه اشناهمین کارروکردبعداهمسرش به بهونه وام خونهرو ازش گرفت...

همون اندازه که به نام میزنه ببخش. بقیه رو نه. تو دفتر خونه و رسمی. مراقب باش قول نخوریا دختر خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان دادیم محضر کارهای ثبت سند یه خونه رو انجام بده دارن سند تنظیم میکنن به نام من بخوره

دختر عاقل باش همه رو نبخشیا. خودتو دستی دستی بدبخت نکنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را