2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 148 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند بار مثلا قهر کردم قبلا با گریه و خواهش نزاشته برم 

خودش میگه دوستت دارم و فلان 

یه بارم دویست میلیون کم داشتم رفت از بانک آورد داد 

میگه این خونه بگیر باقیش به حرفم اعتماد کن 

اگه مشکلی باهم ندارین قبول کن.ولی حواستو جمع کن یه وقت کلک نزنه..اول سند خونه رو بگیر بعد ببخش.

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

تاپیکات خییییلی عجیب غریبن تو هرکدوم زندگیتو یجور بیان کردی!!!

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
همش موقع خواب و بیداری همینو میگم خدایا کمکم کن 😔

الان فقط خودت موقعیت بچسب،الان همینم خدابرات جورکرده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مهریه من در مقابل اموال همسرم اصلا چیز ارزشمندی نیست دوستان گیر داده به این چندرغاز ببخش ببخش مهریه ...

مهریه تو برای خودت ارزشمنده 

چکار به اموال اون داری 

همه شو بگیر 

ایشالا نیت بدی نداشته باشه

ولی تو روی بدترین نیت حساب کن 

میدونید از چی می‌ترسه میگه قیمت طلا و سکه هی داره می‌ره بالا تو بیا مهریت بگیر تموم بشه بره کلا خسیس ...

می دونی تا سال ۴۰۶ میگن سکه میشه ۲۰۰ میلیون به بالا فکر کن اون موقع مهریه ات میشه بالای ۱۰ میلیارد  اقتصادی فکر میکنه اون ۱۲ تا رو نبخش اگه قصد داری خونه رو بگیری

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ب نظرت با این وضعی، که زنش داشته ممکنه برش گردونه؟

والا عزیزم زنه پنج سال صیغه پسر جوونی بود 

الان بعد عید کات کرده رفته با یکی دیگه 

و به شدت با دخترش هم دعوا دارن دختره میگه مادرم بیاد خونه من خونه جدا گرفتم رفتم 

با شوهرمم تلفنی همش دعوا و فحش کاریه 

دیگه نمی‌دونم مگه جادو بگیره که اونم یه ماه تاثیر بزاره 

مهریه من در مقابل اموال همسرم اصلا چیز ارزشمندی نیست دوستان گیر داده به این چندرغاز ببخش ببخش مهریه ...

عزیزم میدونی همین جوری خونه به اسمت بکنه و از اون طرف تو هم مهریه رو ببخشی شوهرت خیلی راحت میتونه خونه رو هم پس بگیره؟

فکر کنم شوهرت یه فکرهایی تو سرشه و یکی حسابی یادش داده...

به شوهرت بگو قراداد فروش خونه باید به صورت خرید و فروش باشه...یعنی طوری ثبت کنه که انگار خونه رو به شما فروخته...ببین چی میگه..جوابش همه چی رو مشخص میکنه 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

چند بار مثلا قهر کردم قبلا با گریه و خواهش نزاشته برم خودش میگه دوستت دارم و فلان یه بارم دویست میلی ...

ببین خب تو شوهرت بیشتر ما میشناسی ببین واقعا مرد مورد اعتمادی هس .واقعا رو حرفش میشه اعتماد کرد؟

اگه اره پس قبول کن .چون اگه نقشه هم داشته باشه میتونه باز راحت مهریت بده بعدم طلاقت بده چون وضع مالیش خوبه.

شوهرت چیکارس؟

کلا مهریه ات 55 تا سکه اس همونم یه مقدارش داره میپیچونه و اینکه از کجا میدونی خونه ای که میزنه به اسمت واقعا همون قدر ارزش داره؟! بعضی خونه ها هستن اصلا به فروش نمیرن و مجبوری نگه داری یا اینکه مفت بدی بره 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
میترسم دعوا بشه خیلی تو منگنه قرارم داده یه دینی هم از پدرش گردنش بوده همش میاد به خوابش میخواد برای ...

اگر دین مالی باشه فکر کنم باید به کسایی که از پدر شوهرتون ارث میبرند داده بشه ،بازم بپرسید