2777
2789
عنوان

کمممکم کنیید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر ام دی افه باید مراقب باسی هر چی بزنی ممکنه نفوذ کنه و لکش بمونه....یه شوینده مناسب بزن

چقدرررر سختش میکنین من اصلاا حوصله جوش شیرین و آبلیمو و...ندارم😂یه دامستوس یا سیف همه کاره بخر خودت و راحت کن ..

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

همه‌کاره اتک رو بگیر. مستقیم اسپری کن رو لکه، ۵ دقیقه صبر کن، بعد با یه دستمال مرطوب پاکش کن.

آره اینم خوبه اسپری ایه خیلییی هم غلیظ نیست ...هم این خوبه هم اسپری جوش شیرین سیف ...عالییهههههه

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

اینا مگه فقط برای دستشویی اینا نیستن؟

نه عزیزم روش نوشته همه کاره ....برای آشپزخانه هم میشه استفاده کرد

دو تا گزینه خوب دارم: سیف قرمز و همه‌کاره اتک. سیف رو اسپری کنی و چند دقیقه صبر کنی، لکه رو حسابی می‌بره. اتک هم گزینه خوبیه، مخصوصاً اگه دنبال یه همه‌کاره باشی که برای جاهای مختلف استفاده بشه. من خودم از سیف برای لکه‌های روی کانتر سفید خیلی راضی‌ام، اتک رو هم برای تمیزی عمومی پیشنهاد می‌کنم.