2777
2789
عنوان

چطوری بکوب چند ساعت مفید درس میخونن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسئله اینجاس من بخوام نخونم وسط کویرم برم گوشی و هیچیم نباشه باز عینه شتر وایمیستم نگا میکنم نمیخوان ...

آخ دقیقا یهو فکرم پرواز میکنم سر یه موضوع بیخودی بعد میبینم یه ساعته تو فکرم 

مسئله اینجاس من بخوام نخونم وسط کویرم برم گوشی و هیچیم نباشه باز عینه شتر وایمیستم نگا میکنم نمیخوان ...

منم 😂😂😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

اصن به هیچیم فک نمیکنما میبینی بعضی وقتا همه چیم امنو امان هیچیم تو سرم نیس
ولی همینجوری زل میزنم به درو دیوار میشینم🦦

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یلحظه میری پیاما چک کنی میبینی تو اینستایی یوتیوب و تهشو دراوردی ننیدونن استوری میبینی

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
بله خبره مرگم:/

لابد دوازدهم هستی؟

رشتت چیه ؟

بچه ها جدی زوده شل کنید باز دانشگاه می‌دونی بیوفتی هم تهش دوتا ترم بیشتر بمونی بازممم فارق‌التحصیل میشی در نهایت و کارتو داری ولی کنکور واقعا بخش بزرگی از زندگی ادمو تعیین می‌کنه متاسفانه ورژن ۱۸ ساله آدم تاثیر بزرگی توی ریدن به زندگی ایندمون داره😂😂

دوستان برنامه ای می‌شناسید که بشه توش رقابتی درس خوند؟

اگر پیداکردی منم لایک کن

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

منم تو خونه نمیتونم درست درس بخونم همشو سرمو میکنم تو گوشی

الان یماهی هست میرم پانسیون مطالعه خیلی خوبه

حداقلش روزی ۵ ساعت خالص درس میخونم(من تا ظهر بیشتر نمیمونم)

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.