2777
2789
عنوان

چطوری بکوب چند ساعت مفید درس میخونن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 58 پست
منم چون خوابگاهی هستم خونه که میام تمرکز ندارم همش با مامانم سرگرم میشم ولی خوابگاه باز بهتر درس میخ ...

خوشبحالت
من واقعا فشار روحی روانی هم رومه هم فشاره خودم

گاهی فک میکنم ی رشته چرتو پرت قبول میشم میرم خوابگاه واقعا حدقل ادم ارامش داره
اونجا میشینم میخونم فوش میرم بهترش
اینجوری اروم میکنم خودمو😂

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خانواده پولدار و حمایتگری داری و دنبال کار نیستی ب گوشی بازیت ادامه بده

وگرنه ک اگه میخوای یه کار درست درمون و یه جایگاه اجتماعی خوب برای خودت پیدا کنی گوشیو بده خانوادت بگو التماسم کردن بهم ندینش.

[QUOTE=365643397]کل روز ۸۵ ساعت نیست😂[/QUO]
بمولا من هر وخ اونارو نگا کردم یه دافه چشم قرمز نفر اول بوده شص هفتاد هشتاد ساعت زده یاعت مطالعه مسخره همونو برگشتم:/😂😂

[QUOTE=365643397]کل روز ۸۵ ساعت نیست😂[/QUO]بمولا من هر وخ اونارو نگا کردم یه دافه چشم قرمز نفر اول ...

از کجا میبینی

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
خوشبحالتمن واقعا فشار روحی روانی هم رومه هم فشاره خودمگاهی فک میکنم ی رشته چرتو پرت قبول میشم میرم خ ...

منم همینطوری بودم 

ولی واقعا خوابگاه اونقدرام آرامش بخش نیست اتفاقا به شدت فشار روانی روت و قشنگگگ ۱۸۰ درجه شخصیتت رو عوض می‌کنه 

به نظرم تا خونه ای غذای خوش‌مزه در اختیار داری معدت خراب نشده چندتا بزمجه هم اتاقیات نیستن بخون عزیزم🥲

از کجا میبینی

تو اینسیتا و یوتویوب کلیپاشو میزارن ی بارم تو تل نصب کردیم گروه مشاوره بود والا من که فرقی با گروهای صیغه و همسر یابی ندیدم توش🤣

منم همینطوری بودم ولی واقعا خوابگاه اونقدرام آرامش بخش نیست اتفاقا به شدت فشار روانی روت و قشنگگگ ۱۸ ...

غذا مشکلی ندارم میدونی
من فقط ناهار میخورم ذاتا
ینی رو آسفالتم حاضرم بخوابم
ولی تو این خونه نه
در کل یکم شرایطم استثناس من کنکورم تنها راهیه که برام مونده تو زندگی ورقای کهنه رو الان نمیخوام وا کنم خلاصه گفتم😂

منم چون خوابگاهی هستم خونه که میام تمرکز ندارم همش با مامانم سرگرم میشم ولی خوابگاه باز بهتر درس میخ ...

برو سالن مطالعه

خوابگاه ما داشت

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.