2777
2789
عنوان

هم اتاقی بیشعورم

441 بازدید | 32 پست

همه ترم یکیم ۱٠نفریم تو یه اتاق

بعد من کم حرفو خجالتیم

نشسته بودیم سرکلاس بین دوتا از هم اتاقیام نشسته بودم

یکیشون سمت راستم بود اون یکی سمت چپ

بعد با کمالللل پرویی بم گفت جاتو با سارا عوض میکنی

میخام پیش سارا باشم😐

قلبم شکست وافعا

ینی من غیرقابل تحملم؟  مگه همه هم اتاقی نیستیم

بنظرتون من حساس شدم یا حرکت اون زشت بود

:) 

حق داری ناراحت بشی/:

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با تو چه حرفی داشت بزنه؟  میخواست پیش دوستش باشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

تو یکم حساس شدی شاید با سارا رابطش صمیمی تر هست 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خب با تو چه حرفی داشت بزنه؟ میخواست پیش دوستش باشه

😕خب همه اتاقی و ترم یکیم

کلا همه تو اتاق باهم دوستن

و پیش هرکی میشینه اوکیه باهاشون

فقط به من اینجور گفت

خب تو خجالتی ای اون نبوده میخواسته بااون حرف بزنه، منم یه بار همکلاسیم گفت پاشو میخوام پیش دوستم بشینم گفتم گوه نخور من هر جا دلم بخاد میشینم خیلی مشکل داری دوستتو وردار ببر پیش خودت چون من به خاطر این اینجا ننشستم، انقد بدم میاد تو دانشگاه دبیرستان بازی درمیارن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خب تو خجالتی ای اون نبوده میخواسته بااون حرف بزنه، منم یه بار همکلاسیم گفت پاشو میخوام پیش دوستم بشی ...

اخه هم اتاقیم همه ترم یک

باهمه اوکیه کنارش بشینن

فقط ب من اینجور گفت جاتو عوض کن

خیلی بدم اثمد