2777
2789
عنوان

هزینه سرویس مدرسه تو تعطیلات

63 بازدید | 9 پست

دوستان الان بیشتر از دوهفته اس که مدراس تعطیل شدن الان میگن باید گل هزینه رو پرداخت کنید 

واقعا انصافه 

راننده بشینه تو خونه ما پول بدیم 

خود کارمند رسمی هم موقع تعطیلات تو خونه کار میکنه 

میخوام نصفشو بدم حالا اول سال هم یه مقدار پول گرفتن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه مقصر که اون بیچاره نیس

بعدم این یه قرارداده که خودتون قبولش کردین

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
همیشه همین هست بنده خدا رو درآمد ماهیانه حساب کردهیه قانونهفروردین هم کامل هست

قانون نیست  نوشته که ایام تعطیل نوروز و این تعطیلات آلودگی هوا رو خانواده ها حساب نکنن  یه سری به سایت بزنید

قانون نیست نوشته که ایام تعطیل نوروز و این تعطیلات آلودگی هوا رو خانواده ها حساب نکنن یه سری به سا ...

تو سایت الکی مینویسن فلان تاریخ پول میدن مگ راسته

اون یه قانونه باید بدن...دیگه شما نمیخوای بدی بحثش جداست برو بگو نمیدم...اون موقع جوابتو میگیری

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

تو سایت الکی مینویسن فلان تاریخ پول میدن مگ راستهاون یه قانونه باید بدن...دیگه شما نمیخوای بدی بحثش ...

من خودم دلم برا اون راننده میسوزه وگرنه پول زور نمیدم کجای دنیا بدون کار کردن یه کارگر یا کارمند پول میگیره 

من خودم دلم برا اون راننده میسوزه وگرنه پول زور نمیدم کجای دنیا بدون کار کردن یه کارگر یا کارمند پول ...

خب شرایط اینجوری شده خودش که‌تعطیل نکرده دولت‌اینکارو‌کرده

شما بری مدرسه اینجوری بگی برخورد خوبی ازشون‌نمیگیری...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷