2777
2789
عنوان

کمک کنید یکی میخواد داداشمو بکشه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 78 پست
پدر مادرش 8 سال بردنش بیمارستان های تبریز خوابوندنشانگااااااااااااااااااار نه انگاااااااااااراخرش بر ...

ب جهنم مردم نباید تقاص پس بدن شده تا آخر بستری بشه باید بزارن همونجا بمونه این بچه بر جامعه خطرداره ممکنه باعث مرگ کسی بشه

خانواده ش دلسوز و البته در قبال جامعه هم متعهد نیستن ما تو اطرافیان داریم مثل چشمشون مراقبت می‌کنند ...

اینم بنده خدا توهم میزنه

با دیوار سلام احوالپرسی میکرد

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب جهنم مردم نباید تقاص پس بدن شده تا آخر بستری بشه باید بزارن همونجا بمونه این بچه بر جامعه خطرداره ...

دقیقا

گیریم که از داداش من گذشت

فردا یکیو تو جامعه زد کشت کی مسئوله؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ببرنش تهران خب

دارن خونه جدید میسازن همینجا 

وضع مالیشون بده

دارن خونه جدید میسازن همینجا وضع مالیشون بده

بچه شونو تخت پوشش بهزیستی نکردن

بابای من ۶۰سالشه از نوجوونی بیمار بود

میگه خودش وقتی ۱۶ اینا بود حالش بد بود پدرشو میزد

بعد پدرش میرفت ب پلیس میگفت اونا با بهزیستی میومدن

خودشون میبردنش بیمارستان

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
ن اینطور نیستپدر من اسکیوزفرنی حاد دارهاز ۱۷ سالگی دارو میخورهیه ۵ سالی روهم قبل ازرواج تو بیمارستان ...

از ۱۷ سالگی؟

بنده خدا مامانت.حتما از این خانواده های پنهانکار بودن که اومدن خواستگاری مامانت بدون اینکه بیماری بچه شون رو بروز بدن.متاسفانه ژن این بیماری به نسل های بعد هم منتقل میشه.

چه خانواده ی بی فکری

ولی در نهایت حرف شما درسته بحث من هم از مراقبت خانواده همین پیگیر درمان بودنه عزیزم

اینم بنده خدا توهم میزنهبا دیوار سلام احوالپرسی میکرد

اسکیزوفرنی داره دیگه

بهش دارو ندن دیوونه زنجیری میشه

خیلی سال پیش تو بازار شهرمون یکی اینجوری بود یه دفعه به چند تا زن که می‌رسید شلوارشو می‌کشید پایین همینجور آویزونش می‌کرد اون وسط ماهم بچه بودیم میدیدیم😆😆🤪🤪

بخدامن میگم خب اگه نمیبرین بیمارستان،ببرین دکتر دارو بده که بخوره تپ بیوفته بخوابه همشمن خودم روانی ...

بله عزیزم هر چیزی یه راهی دکترا خودشون میدونن با این بیماران چیکار کنن، اینجوری نیست که ولش کنن، خانوادش از سر خستگی دیگه بیخیال شدن.، در صورتی که حتما راهی هست.. 

بنظرم خودتون یواشکی دور از چشم‌ودر و مادرتون با پلیس و اورژانس اجتماعی زنگ بزنید اونا هم میان بعد ببرن یا دیگه نمیدن به خانواده یا حتما کاری میکنن، دیگه انقدری هم بی در و پیکری نیست که ، خانوادش ولش کردن

ولی خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه خیلی سخته 😣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

از ۱۷ سالگی؟بنده خدا مامانت.حتما از این خانواده های پنهانکار بودن که اومدن خواستگاری مامانت بدون این ...

شایدم ۱۴ اینا

ولی اوجش همون بوده انگار

الان حالش با دارو خوبه

ولی خب بازم مثل ی ادم عادی نیست 

چرا میدونست مامانم ک دارو میخوره

اما ب دلایلی باهاش ازدواج کرد

چون پدرم حقوق داشت خونه داشت

عموم سرپرستش بود ک پولدار ترین ادم شهرمونه

مادرم روستایی بود خواستگار بهتری نداشت

بابام خیلی خانواده دوسته ولی خب بازم زندگی کردن باهاش و تحملش خیلی سخته مامانمم یه ۱۰ سالی هست قرص اعصاب میخوره

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
اسکیزوفرنی داره دیگهبهش دارو ندن دیوونه زنجیری میشهخیلی سال پیش تو بازار شهرمون یکی اینجوری بود یه د ...

🤦‍♀️🤣🤣

بله عزیزم هر چیزی یه راهی دکترا خودشون میدونن با این بیماران چیکار کنن، اینجوری نیست که ولش کنن، خان ...

خیلی سخته بخدا