2777
2789

ده سال زندگی کنار مادرشوهر منو فرسوده و رنجور کرد (از حق نگذریم شوهرمم خیلی مقصر بود ) 

بعدشم پسرم معلوم شد اوتیسم خفیفه داره 

الان بزرگ شده و حدود هشت سالشه ولی بختم براتون توضیح بدم درکش از محیط و مفاهیم و مهارتاش مث ی بچه ی چهار پنج ساله اس نسبت ب گذشته ی خودش خیلی بهتره ولی نسبت ب بچه های پگدیگه عقبه 

هر روز این جدال تو ذهنم بود بزارم ی بچه ی دیگه ب دنیا بیاد برا روحیه مون و روحیه ی پسرم خوبه 

ولی اگه مشکل دیگه ای داشت چی؟ایا توان رسیدگی دارم خیر چون پسر اولم خیلی خیلی خیلی اذیت شد و اذیتمون کرد 

هنوزم خیلی کار داره از سال بعدم من باید برم مدرسه پیشش بشینم 

اینجا هم غریبم و کسیو ندارم 

ولی بعضی وقتا میگم اگه مردم چی این بچه تنهایی میخاد چیکار کنه اصلا معلوم نیست بتونه ازدواجم بکنه 

یا اصلا نمی‌دونم بچه ی جدید چطور میشه یا مسئولیت برادر بزرگتر رو قبول میکنه؟ 

تو این کشمکش ها بودم ک دیدم مادرشوهرم داره شوهرمو یاد میده امروز تو دعوا گفتم من بچه ی دیگه ای نمیخام 

این کاربری دست چند نفره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم این ترسو دارم برای بچه ی دوم. به خاطر همین حتی نمیخام بهش فکر کنم. بچه ی دوم میخام اما این ترس مانعشه. میترسم مشکل داشته باشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خدا سایتو نگه داره رو سر گل پسرت

بچه خواهر منم اوتیستیک شدیده و میفهممت

دو تا خواهر دیگه داره که مشکلی ندارن...خواهرم پیر شد از غصه بچش

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

پسر منم تو طیف خفیه .پنج سال توانبخشی کردم و تمام جونم رفت .خیلی سفت و سخت جلوگیری میکنم چون به هیچ وجه دیگه توان بچه ای دیگه ای ندارم ...تازه ماها ریسکمون هم خیلی بالاست ...شاید دومی هم طیف بشه ...بچمم میسپارم به خدا ..خودش محافظ و نگهدارش باشه .😪