2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا شهریور ما عروسی کردیم و اومدیم خونه خودمون و این خانوم هم سریع اومد نزدیک خونه ما خونه خرید شد همسایمون (تقریبا یک دقیقه پیاده بین خونه هامون راهه)

و بعد عروسی هم کارای خانوم کمتر نشد که بیشترم شد چون به هر حال همسایه بودیم.

به خداوندی خدا قسم میخورم حتی بود روزی چهار بار پنج بار سر چیزای الکی زنگ میزد شوهرمو میکشوند اینور اونور که بیا منو ببر اینجا خرید دارم اونجا کار دارم میخوام برم خونه بابا میخوام برم پرده بخرم ماست برا ناهار میخوام و و و

من سعی کردم کم کم جلو کاراشو بگیرم.به شوهرم گفتم اگه خدایی نکرده بچه هاش مریض باشن ازت کمک بخواد عیبی نداره.اگه کار واجب داشته باشه عیبی نداره.ولی واقعا راضی نیستم سر هر چیزی وقت و بی وقت مث راننده شخصیش باشی.

شوهرم هم دیگه یک خط در میون جواب تلفنای خواهرشو میداد.از هر دو سه باری که زنگ میزد یک بار جوابشو میداد.یا سعی میکرد فقط روزی یکبار خواهرشو ببره جایی.اگه مثلا صبح خواهرشو بیرون میبرد دیگه عصر که خواهرش زنگ میزد میگفت کار دارم نمیتونم ببرمت.خواهرش هم کم کم شروع کرد گفت اگه خودت نمیتونی منو ببری بیام ماشینو از در خونت بردارم با ماشین برم.باز شوهرم مجبور شد  دوباره برگرده به روال سابق و صبح و عصر در خدمت خانوم باشه

به خدا اون شب ساعت ده شب زنگ زد که من خونه مادرم بیا منو ببر خونه خودم.شوهرم گفت برات اسنپ میگیرم پولشم خودم میدم.گفته بود نه فقط خودت بیا.شوهرم به من گفت تو هم بیا بریم دنبالش.من گفتم خوشم نمیاد.شوهرم منو ده شب تنها تو خونه گذاشت خودش رفت دنبال خواهرش

خلاصه اش کنم من بطور جدی تصمیم گرفتم جلو کارای خواهرش بایستم.به شوهرم گفتم ما تازه دو سه ماهه اومدیم سر خونه زندگیمون خیر سرمون تازه عروس دامادیم فلانی اینطور میکنه.وای به حال روزی که چهار سال پنج سال بگذره و از تازگی در بیایم دیگه میخواد چیکار کنه

شوهرم هم جدی جلو خواهرش ایستاد.دیگه خیلی خیلی کم کاراشو انجام میداد.هر بار زنگ میزد فلان کارو بکن شوهرم میگفت پس شوهرت کجاست چرا به اون نمیگی.یا جواب تلفناشو نمیداد باز خواهرش از گوشی مادرشوهرم زنگ میزد شوهرم فکر میکرد مادرشه گوشی رو جواب میداد میدید خواهرشه و میگه بیا منو  ببر فلان جا

به خدا راحت روزی سه چهار بار زنگ میزد شوهرم شده بود راننده شخصیش.به شوهرم گله کردم گفت چون الان عقدی ...

ملت عجب داداشایی دارن

شوهره منم تو عقد همین بود هرسگی هرگورستونی میخواس بره با شوهره من بود

ولی داداش من شاید سالی یه بار با کلی منت منو از خونه بابام تا خونه خودمون برسونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تا چند شب پیش که با همه خواهرشوهرام و برادرشوهرام خونه مادرشوهرم شام دعوت بودیم و یک مشکلی برا یکی از زمینایی که   به مادرشوهرم ارث رسیده پیش اومده بود و جمع شده بودیم درمورد اون حرف بزنیم

ملت عجب داداشایی دارنشوهره منم تو عقد همین بود هرسگی هرگورستونی میخواس بره با شوهره من بودولی داداش ...

به خدا خونه عموم دعوت بودیم.داشتیم سفره مینداختیم انقد زنگ زد شوهرم پا شد رفت گفت شما غذا بخورین.باز ما گفتیم زشته صبر کردیم تا بعد یک ساعت برگشت.

برادر خواهرا شروع کردن به صحبت کردن برا همین ارثیه مادرشون که چی کنیم زمین از دست نره و از این حرفا.این خواهرشوهرم اومد نشست کنار من و سر صحبتو باز کرد که نگا هر چی از بابابزرگم به مامانم رسیده بود همه از دستمون رفت و کاش بابابزرگم تا وقتی زنده بود خودش تقسیم میکرد.منم همراهی کردم گفتم آره آدم تا زنده است باید تقسیم کنه.باز گفت بابام خودش جلو همه به من گفته بود به تو اندازه پسرا سهم میدم ولی الان که بنده خدا زبونی نداره پسرا کوتاه نمیان و سهم منو نصف خودشون میدن.گفتم فلانی خانوم مال حروم به جایی نمیرسه اگه واقعا شاهد این حرف بودن و الان زیر بار نمیرن اون پول حرومه.گفت آره شاهد بودن بابام جلو خودشون گفت ولی چند بار که از زمینای بابا فروختیم و میخواستیم تقسیم کنیم گفتم سهم منو مثل پسرا بدین قبول نکردن.گفتم حالا اگه دوباره زمینای بابارو فروختین بازم بگین ولی مطمئن باشین تا سهم شمارو طبق وصیت باباتون ندن پولشون براشون برکتی نداره