2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم

من خواهر ندارم

اما با دوستمم اینطور نمیکنم، بنظر نسبت آدمها رو قلبهاشون مشخص میکنه، خون و اینها بی تاثیره! 

دیگه لایق درد و دل ندونش

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

والا حق داره 

چیه یاد گرفتین تهدید میکنید میخوایید خودکشی کنید ؟

تمام بار روانی خودتونو میندازید به جون طرف 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

متاسفممن خواهر ندارماما با دوستمم اینطور نمیکنم، بنظر نسبت آدمها رو قلبهاشون مشخص میکنه، خون و اینها ...

درد و دل چه اثر مثبتی داره که لیاقت بخواد ؟

ایشون با درد و دل کردن تمام بار روانی و انرژی منفی رو به خواهرش منتقل میکنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
ولی نگفت خودکشی؟گفت میخوام کلی از قرصهای اعصابمو بخورم

خب مفهومش چیه ؟؟

خودکشی نمایشی ...

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه مفهومش می‌تونه این باشه که قبلاً یه عالم قرص اعصاب می‌خورده گذاشته کنار و الان دوباره میخواد کلی ...

😐😐😐😐

خوبی ؟؟؟

منظورش دقیقا سوءمصرف و خودکشی بود