2777
2789
عنوان

شما بودید کدوم رو برای ایندتون و زندگیتون انتخاب می‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 24 پست
مگه از خودم الکی میگم یکی از آشنایان رفت آمریکا و در عرض ۴ سال خونه ماشین خرید وااا فیلسوف

یکی از فامبلاتون رفت

مطمئنی شما اندازه اون فامبل شانس میاری

مطمئنی اندازه اون فامیل تلاش میکنی

مطمئنی انداره اون فامبل کارت میگیره؟ 

خیلی چیزا دخیله با یه مورد نمیشه ایندت رو بست روی اون

شما باید یه رشتخ ای رو انتخاب کنی که حتی اگه نرفتی هم اینور حداقل یه زندگی متوسط داشته باشی

خیلیارو میشناسم اومدن پرستاری که مهاجرت کنن برن 

نتونستن برن و الان پشیمووون ترینن 

چون میتونستن با رتبه شون راحت برن رادیو یا رشته های دیگه ولی فقط بخاطر مهاجرت رفتن پرستاری و سختی کار رو به جون خریدن ولی نتونستن مهاجرت کنن و حالا باید اینور کار کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا خب اینو میشناسم کسیو که میگم دیگ طرف اپلای شد رفت بره دستشویی تمیز کنه اونجااا؟؟؟چه چیزا

گلم اونا قبول میکنن تو توی دانشگاهشون درس بخونی و حتی گاهی وقتا ازت شهریه هم میگیرن

مسکن هم حالا اصلا بگیم خیلییی خفنی بهت خوابگاه میدن

لخت که نمیتونی رفت وامد کنی

غذاهم باید بخوری

پس باید بری سرکار

دانشجو هستی و تحصیلات انچنانی نداری و صد البتهههه مهاجری و بدتر ار اون ایرانییی هستی

فکرمیکنی میبرن مینشوننت تو اداراتشون؟ 

قطعا باید از یه کار سطح پایین شروع کنی

نمیگم دستشویی بشوری ولی یکار سطح پایین

اینو از خودم نمیگم من کلییی دانشجو و دوست میشناسم که اپلای کردن به کانادا ایتالیا روسیه نروژ و... 

یکی از فامبلاتون رفتمطمئنی شما اندازه اون فامبل شانس میاریمطمئنی اندازه اون فامیل تلاش میکنیمطمئنی ا ...

بله خب من این تاپیک رو زدم فقط واسه فان 

نه این که حتما اینجوری باشه که میگم 

میخواستم ببینم کاربر ها چجور مسیر راهشون رو انتخاب میکنن و فقط جهت سرگرمی و فان بود تاپیکم 

گلم اونا قبول میکنن تو توی دانشگاهشون درس بخونی و حتی گاهی وقتا ازت شهریه هم میگیرنمسکن هم حالا اصلا ...

آره از ی جهت رایت میگید 

ولی این شخصی که میگم همه مثل ایشون شانس نمیارن تا اپلای شد رفت استاد دانشگاه شد

بله خب من این تاپیک رو زدم فقط واسه فان نه این که حتما اینجوری باشه که میگم میخواستم ببینم کاربر ها ...

خوبه پس... سعی کن اگه تو نظرت مهاجرته تمام جوانب رو بسنجی

یعنی حتی احتمال بدی که اقا اون سال من میخوام مهاجرت کنم راه مهاجرت به کل بسته میشه و من میمونم اینجا

اگه ادمی نیستی که عاشق معلمی باشی فرهنگیان بدردت نمیخوره چون جو فرهنگیان مذهبیه و ممکنه اذیت شی 

😶😶وای چه بد

بشدت روی حجاب و رفت و امدت و درس و کتابایی که میخونی و.. گیر میدن برای چندغاز پول معلمی زندگیت عوض میشه بهرحال اگه تحملش رو کسی داشته باشه یا هم راستا با خط مشی زندگیش باشه اکیه وگرنه که یه عمر در قفس میشی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
آره از ی جهت رایت میگید ولی این شخصی که میگم همه مثل ایشون شانس نمیارن تا اپلای شد رفت استاد دانشگاه ...

اره دیگه خب ایشون احتمالا با تحصیلات بالا رفتن

من شوهرم چندماهی رفت روسیه... اپلای نبود از طریق المپیاد روسیه رتبه اورد و رفت اونجا 

ولی خب بخاطر من فقط یک ماه موند و انصراف داد از دانشگاه برگشت و تو اون یک ماه بهش مسکن داده بودن کار هم گفته بودن میشه TA استاد یه مقدار حقوق میدن

همسرم میگفت با اون یه مقدار حقوق فقط میتونستم خودمو بچرخونم همین