2777
2789

اولی :دبیری فرهنگیان بشی و تو کشور خودت بمونی پیش خانواده از همون اول حقوق دریافت کنی 

دومی: دانشگاه سراسری در بیای و اپلای کنی برای خارج از کشور و تو رو بپذیرن و بری خارج برای کار و تحصیل و در عرض ۵ سال هم خونه بخری هم ماشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انگار رفتی حقوق اونور رو حساب کردی از دلار تبدیلش کردی به تومن بعد گفتی خب پنج سال کارکنم میام اینجا خونه و ماشین میخرم😂😂کشورای دیگه هم که دانشجو ندارن محتاج دانشجوهای ایرانن😂

یه فیلم دیدم از دانشجوهای خارج

میگفتن باید اینجا می‌آید دستشویی تمیز کنید 

یعنی پی همه چی و به تنتون بمالید

اول بایکی که اونجا دانشجوئه،حرف بزن بعدا بهش فکر کن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
انگار رفتی حقوق اونور رو حساب کردی از دلار تبدیلش کردی به تومن بعد گفتی خب پنج سال کارکنم میام اینجا ...

مگه از خودم الکی میگم 

یکی از آشنایان رفت آمریکا و در عرض ۴ سال خونه ماشین خرید وااا فیلسوف

یه فیلم دیدم از دانشجوهای خارجمیگفتن باید اینجا می‌آید دستشویی تمیز کنید یعنی پی همه چی و به تنتون ب ...

وا خب اینو میشناسم کسیو که میگم دیگ 

طرف اپلای شد رفت بره دستشویی تمیز کنه اونجااا؟؟؟چه چیزا 

۲

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

من کاری به دومی ندارم ولی درباره ی اولی پدرررررررت درمیاد.. اگه ادم مذهبی نیستی اصن فکررررشم نکن چون قوانین سختی دارن و البته ازت ضمانت هم میگیرن همین چن روز پیشا یکی از دوستانم بخاطر شرایط سختی که داشتن قید فرهنگیان رو زد ولی 500میلیون پیاده شد

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻