2777
2789

واقعا چرا چی میشه نظم بدن ی کم وقتم ۸ ونیم بود ۱۷ نفر جلومه دکتره هم نیومده هنوز میگن عمل داره

خب وقت عمل داره چرا وقت میدن به ملت

اقایون درخواست دوستی ندن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منشی بر اساس ساعت کاری دکتر وقت میده. و به این معنی نیست که سر همون ساعت برین داخل متاسفانه.

نیم ی ساعت نرماله خب ولی الان ۱۷ نفر جلومه طرف هم نیومده

اقایون درخواست دوستی ندن  

دقیقا همینه ولی مریضا رو تا اخر میبینن.مشکل اینه مثلا یه نوبت تلفنی میدن یه حضوری یه نتی بعد تو اگه نوبت اول  گرفته باشی ساعت ۱۱ که دکتر اومد اونی که نفر ۱۰ نمیزاره بری چون از کله سحر اومده نشسته اونجا!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
ملت هم وقت میگیرن خیلی‌هاشون ونمیان.یا سروقت نمیان. عمل هم گاهی اورژانسی و بدون آمادگی قبلی ممکنه ات ...

به فا ل نیک میگیرم که رفته سزارین اورژانسی کنه 

چقد طول میشکه سزارین؟

اقایون درخواست دوستی ندن